SJ Racing
Van Laar Suspension
HK Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke
Promax Racing

Advertenties

Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
TvH Motorsport
HMX Parts
Eilers MX Racing
Carpus
Motorworkx
MX Stage Alain Roels
Ozzo Racing
BCS Racing

Lars Griekspoor knokt zich door moeilijke periode

Lars Griekspoor heeft een moeilijke maand achter de rug maar heeft nu de stijgende lijn weer te pakken. In verband met drukte op school verliepen de laatste weken niet zoals Lars dit graag wilde.

Lars Griekspoor knokt zich door moeilijke periode

De ONK wedstrijden in Marum en Mill verliepen moeizaam voor de crosser uit Nieuw Vennep. In Marum kwam hij met een 10-9 in de manches niet verder dan een achtste plaats in het dagklassement. Ook in Mill kon hij niet lekker in zijn ritme komen, wat resulteerde in twee keer een veertiende plaats met als dagresultaat een elfde positie.

 

Een week later stond de derde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross op de kalender in Mill. Ook in deze wedstrijd ging het hem nog niet erg voor de wind. In beide manches moest hij een inhaalrace rijden en strandde in beide manches op een 23ste plaats, waar hij niet helemaal tevreden mee was.

Afgelopen donderdag had hij de stijgende lijn weer te pakken in het Open Nederlands Kampioenschap in Rhenen. Lars begon aan de dag met een negende tijd in de tijdtraining maar omdat hij even stil had gestaan op de baan, werd hij teruggezet naar een 33ste plaats. Dit betekende dat hij in de eerste manche vanaf de tweede startrij moest starten en dat hij in de tweede manche helemaal aan de buitenzijde achter het starthek stond. In beide manches reed hij een goede inhaalrace waarin hij constante tijden op de klok wist te zetten. Dit zorgde ervoor dat hij in zowel de eerste als de tweede manche op een zevende plaats over de finish kwam en zesde werd in het dagklassement.

De komende vier weken gaan voor Lars enorm druk worden met de laatste dingen voor school maar daar kan hij zich volledig op het motorcrossen richten. Zijn eerstvolgende wedstrijd is het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Harfsen op zondag 27 mei.

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
JH MX Service
CPJ Techniek
De Brug Personeel
Honda
Overveld Parts
Bakens Yamaha
Ovaa Motors
VdLaarRacing