HK Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke
Promax Racing
SJ Racing
Van Laar Suspension

Advertenties

TvH Motorsport
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
Motorworkx
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
Carpus
MX Stage Alain Roels
HMX Parts

Galvin mx team kent wisselend succes in Overloon

Afgelopen weekend stond alweer de derde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap op het programma. Deze wedstrijd werd gehouden op de zware zandbaan van Overloon.

Galvin mx team kent wisselend succes in Overloon

Het gehele Galvin mx team sponsored by Ladessa was voor deze wedstrijd afgereisd.

In de tijdtraining wist Mike direct een nette 3de tijd op de klokken te zetten. In de eerste manche had hij een start binnen de top 10. Hij wist snel naar voren te komen en wist beslag te leggen op de 3de plaats. Echter halverwege de manche moest hij het tempo laten zakken waardoor hij op een 4de plaats over de finish kwam.

In de tweede manche had Mike een betere start en wist als 3de de eerste rondes door te komen. Mike had even nodig om in zijn ritme te komen en viel hierdoor enkele plaatsen terug. Toen hij de aansluiting van de kopgroep had gevonden kwam de rijder voor hem ten val. Mike kon hem niet ontwijken en kwam ook ten val. Met een gehavende machine moest Mike de manche uitrijden. Hij wist de manche op een 4de plaats over de finish te komen. In de dag uitslag wist hij beslag te leggen op de 5de plaats.

Ronnie wist in de tijdtraining een nette 8ste tijd op de klokken te zetten. In de eerste manche had hij een goede start. Hij kon de manche binnen de top 5 beginnen, echter maakte hij een foutje waardoor Ronnie terugviel naar een 9de plaats. In de slotfase wist hij nog op te klimmen naar een 7de plaats.

In de tweede manche had Ronnie wederom een goede start en kon binnen de top 10 starten. Hij wist al snel in een goed ritme te komen en wist door te komen op een 4de plaats. Helaas kende deze manche minder geluk voor Ronnie want ook hij kwam ten val. Waardoor hij genoegen moest nemen met een 6de plaats. In de dag uitslag wist hij beslag te leggen op een 6de plaats.

In de tijdtraining wist Joshua de 5de tijd neer te zetten. In de eerste manche startte hij rond de 8ste plaats. Joshua wist snel zijn eigen ritme te pakken en kwam dan ook hard opzetten naar voren. Hij reed een goede wedstrijd en wist als 2de over de finish te komen.

In de tweede manche had Joshua een goede start en wist de eerste rondes door te komen op een 5de plaats. Ook Joshua was betrokken bij de valpartij en kwam hard ten val. Van buiten de top 10 moest hij de manche hervatten. Hij wist de schade nog te beperken door op een 5de plaats over de finish te komen. In de dag uitslag wist hij beslag te leggen op een 4de plaats. In de strijd om het Nederlands Kampioenschap staat Joshua op een 2de plaats, gevolgd door Mike op een 3de plaats. Ronnie staat op dit moment op een 5de plaats in het Nederlands Kampioenschap MX 1 Inters.

In de tijdtraining wist Dennis een nette 18de tijd op de klokken te zetten. Hiermee was hij de derde MX2 rijder. In de eerste manche sloeg de motor van Dennis af waardoor hij als laatste aan de manche moest beginnen. Hij wist snel naar voren te komen maar helaas kwam hij in zijn opmars ten val. Hierdoor ging een top klassering verloren. Dennis wist de manche op een 22ste plaats over de finish te komen. Dit was als 5de mx2 rijder.

In de tweede manche had Dennis wederom geen geluk met de start. Er viel iemand voor hem waardoor hij weer als laatste aan de manche moest beginnen. Hij wist zich snel te herpakken en de manche op te bouwen. Hij zette goede rondetijden neer en wist als 17de over de finish te komen. Wat resulteerde als 2de mx2 rijder. In de dag uitslag wist Dennis beslag te leggen op een 2de plaats bij de MX2 inters. In de strijd om het Nederlands Kampioenschap staat Dennis nog steeds op de 1ste plaats.

Voor Jordy begon de dag in Overloon teleurstellend, hij kreeg in de tijdtraining af te rekenen met mechanische problemen. Door de mechanische problemen kon hij niet deelnemen aan de eerste manche. In de tweede manche kon hij wel van start, doordat hij geen tijd had gezet moest hij vanaf de tweede startrij starten. Hij moest vanuit de achterhoede aan de manche beginnen. Hij reed een goed tempo en wist als 22ste over de finish te komen. Wat resulteerde als 4de mx2 rijder. Door het missen van de eerste manche werd Jordy als 10de geklasseerd in de dag uitslag van de MX2 inters. In het Nederlands Kampioenschap staat Jordy op dit moment op een 8ste plaats.

In de tijdtraining moest Rick genoegen nemen met een 38ste  tijd. Hierdoor moest hij beide manches vanaf de tweede startrij starten. In de eerste manche moest Rick de manche beginnen vanuit de achterhoede. Hierdoor kon hij moeilijk in zijn ritme komen. Hij wist de eerste manche op een 29ste plaats over de finish te komen. Wat resulteerde in een 8ste plaats in de MX2 klasse.

In de tweede manche had Rick een iets betere start. Helaas kreeg hij problemen met zin bril waardoor hij deze halverwege de manche af moest zetten. Hierdoor moest hij het tempo laten zakken. Waardoor Rick wederom op een 29ste plaats over de finish kwam. In de dag uitslag wist Rick beslag te leggen op een 8ste plaats bij de MX2 inters. In de strijd om het Nederlands Kampioenschap staat Rick op een 7de plaats.

Op tweede pinksterdag zal het Galvin mx team sponsored by Ladessa deelnemen aan de vierde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap in Venlo.

 

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
De Brug Personeel
Ovaa Motors
Honda
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
Overveld Parts
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha