4 Stroke
HK Suspension
Promax Racing
BZS Racing Parts
SJ Racing
Van Laar Suspension

Advertenties

Tonnies Bike Shop
Honda
TvH Motorsport
Motorworkx
Ozzo Racing
De Brug Personeel
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
HMX Parts
Carpus
Eilers MX Racing
MX Stage Alain Roels
Grizzly Racing Service

Thomas Kjer Olsen begint het seizoen met tweede plaats in Hawkstone Park

Op het verraderlijke zandcircuit van Hawkstone Park is Thomas Kjer Olsen van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing het seizoen begonnen met een podiumplaats.

Thomas Kjer Olsen begint het seizoen met tweede plaats in Hawkstone Park

Met een 3-2 in de manches verzekerde de jonge Deen zich van een tweede plaats in het dagklassement.

Ook aan het einde van de dag weerde hij zich kranig toen de sterkste MX1-rijders het opnamen tegen de MX2-rijders. In dit sterk bezette deelnemersveld wist Olsen netjes zevende te worden.

Aankomende zondag zal Olsen deelnemen aan de internationale wedstrijd in Lacapelle Marival, waar hij zijn laatste voorbereidingswedstrijd op de eerste Grand Prix in Argentinië zal rijden.

Commentaar Thomas Kjer Olsen: “Ik voelde me de hele dag goed hier in Engeland en het was voor mij een goed begin van het seizoen. In de eerste manche nam ik een slechte start maar na een aantal ronden had ik mijn weg tot in de kopgroep alweer gevonden. De start van de tweede manche was vele malen beter en ditmaal slaagde ik erin om een aantal snelle ronden te rijden. Ik had een mooi gevecht met Jonass en finishte als tweede. In de superfinale hadden we de kans om tegen de MX1-rijders te rijden en dit was een geweldige ervaring. Ik pakte een goede start, reed op een vijfde plaats maar belandde door een foutje even naast de baan waardoor ik zevende werd. Al met al ben ik tevreden over mijn rijden en ik kijk uit naar de volgende wedstrijd in Frankrijk.”


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
CPJ Techniek
Austria Motors
JH MX Service
VdLaarRacing
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Ovaa Motors