HK Suspension
BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
4 Stroke
SJ Racing
Promax Racing

Advertenties

MX Stage Alain Roels
Vakgarage Akersloot
Motorworkx
Gremmer Constructie
Carpus
HMX Parts
BCS Racing
TvH Motorsport
Ozzo Racing
Eilers MX Racing

Glenn Coldenhoff ijzersterk in int.wedstrijd in Hawkstone Park

Glenn Coldenhoff van het Red Bull KTM Factory team heeft in de internationale wedstrijd in het Britse Hawkstone Park een ijzersterke indruk achtergelaten.

Glenn Coldenhoff ijzersterk in int.wedstrijd in Hawkstone Park

Coldenhoff streed in beide manches mee voor de zege en wist op een sterke tweede plaats te eindigen in het dagklassement. Later op de dag voegde Coldenhoff er nog eens een tweede plaats aan toe in de superfinale.

“Vorige week kon ik in Riola niet meer doen dan wedstrijdritme opdoen. Ik had teveel last van mijn hand maar gelukkig was dat hier een stuk minder en heb ik fijn kunnen rijden,” vertelt een tevreden Glenn Coldenhoff.

In zowel de eerste als de tweede manche was het Coldenhoff die zijn KTM machine als eerste door de eerste bocht stuurde. In de eerste manche moest hij de koppositie al snel afstaan maar Glenn hield leider Jeffrey Herlings goed onder druk en streed tot in de slotfase mee voor de winst. Even werd hij gepasseerd door Anstie maar op overtuigende wijze nam hij de tweede plaats terug in handen en kwam dicht achter de winnaar als tweede over de finish.

In de tweede manche voerde hij het deelnemersveld lange tijd aan maar in de slotfase werd hij gepasseerd en viel terug naar een tweede plaats. Glenn probeerde nog terug te komen naar kwam net iets tekort en finishte opnieuw op een tweede plaats.

“Ik ben tevreden over mijn rijden vandaag. Ik heb goede gevechten gehad met Herlings, Anstie en Paulin en dat voelt goed. Ik rijd altijd graag hier in Hawkstone en ik kijk terug op een geslaagde dag.”

Aan het einde van de dag voegde Coldenhoff er nogmaals een tweede plaats aan toe in de superfinale waarin de sterkste rijders van de MX1 en MX2 klasse het tegen elkaar opnamen.

Coldenhoff zal zich nu gaan voorbereiden op de volgende wedstrijd die volgende week zondag op het programma staat, de internationale wedstrijd in Lacapelle Marival.


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
JH MX Service
Kellerman Quadschool
Ready 2 Compete
Honda
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
Ovaa Motors
Overveld Parts
De Brug Personeel
CPJ Techniek