×5
 
SJ Racing
Promax Racing
Van Laar Suspension
BTC Scooters
HK Suspension
BZS Racing Parts

Advertenties

De Brug Personeel
Tonnies Bike Shop
Eilers MX Racing
Ozzo Racing
Motorworkx
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
Honda
TvH Motorsport
Grizzly Racing Service
MX Stage Alain Roels
Carpus
HMX Parts

De winst van de Jan van Beek rit was afgelopen weekend voor Hans Vogels.

"Ik heb er echt hard voor moeten rijden en een geschrapte proef hielp ook wel een beetje, maar de winst is binnen en de punten ook!" Zo begon Hans zijn verslag van de wedstrijd van afgelopen zondag.

 De winst van de Jan van Beek rit was afgelopen weekend voor Hans Vogels.

"Het is elke wedstrijd zo spannend en dicht op elkaar, dat het muntje elke kant op kan vallen. Ik heb er hard voor gereden en deze keer viel het muntje mijn kant op."

 

Mooie enduro
De enduro van Zelhem is altijd een hele mooie wedstrijd. Drie proeven, waarvan de eerste op de crossbaan van Halle lag. Proef 2 zorgde voor het meeste spektakel in de "achtertuin" van Hendrik Jan Lovink (org. Zwarte Cross) waar het meeste publiek te vinden was en proef 3 lag bij start-finish. Op proef 1 en 3 werd er wel wat tijd verloren doordat er twee ronden gereden moesten worden waarbij rijders elkaar bij het kruisen dus tegenkomen. "Jammer is dat, maar ach... iedereen heeft daar last van dus het is dan maar zo,"sprak Hans. "Het is wel een kwestie van goed uitkijken om daar geen brokken te maken. Daar kun je precies alles mee verliezen."

 

Strijden om elke meter
De strijd vooraan in de klasse is heel spannend en er wordt gestreden om elke meter en seconde. Hans Vogels is erg blij met zijn overwinning: "Ik heb er hard voor gewerkt en ga mijn uiterste best doen om deze stijgende lijn vast te houden. Het is zo fijn om familie, vrienden en sponsoren om me heen te hebben die in me blijven geloven en me op allerlei manieren blijven steunen. Petje af!"

 

Top 10 van de E2 klasse
Klik op de afbeelding voor alle uitslagen van de ONK in Zelhem

 

 

Volgende wedstrijd is in Harfsen. Voor meer info over de wedstrijd klik hier

 

 

AGM Scooters
BTC Scooters

Reacties

Advertenties

KTM Shop
CPJ Techniek
Kellerman Quadschool
Austria Motors
Ready 2 Compete
Overveld Parts
JH MX Service
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
MX Direct
Ovaa Motors