HK Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke
Van Laar Suspension
Promax Racing
SJ Racing

Advertenties

BCS Racing
Grizzly Racing Service
Vakgarage Akersloot
Motorworkx
MX Stage Alain Roels
Honda
De Brug Personeel
Eilers MX Racing
TvH Motorsport
Carpus
Ozzo Racing
Tonnies Bike Shop
HMX Parts

Manchezege voor Christopher Mills in het ONK 125cc in Boekel

Christopher Mills van het Pro Grip MX-United team heeft in de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 125cc in Boekel een manchezege weten te boeken.

Manchezege voor Christopher Mills in het ONK 125cc in Boekel

 In de eerste manche was er niemand opgewassen tegen de Brit en in de tweede manche eindigde hij als derde, wat hem in het dagklassement een tweede plaats bezorgde.

De laatste weken steekt Christopher in top vorm en met deze vorm wist hij in de tijdtraining dan ook de snelste tijd op de klokken te zetten, ruim twee seconden sneller dan de rest van het veld.

Gemotiveerd om deze trainingstijd om te zetten in een goed resultaat stond Mills aan de start voor de eerste manche. Na het vallen van het starthek zat Christopher er goed bij en stuurde hij zijn Yamaha als eerste door de eerste bocht. Nadat hij in de eerste helft van de wedstrijd op de tweede plaats had gereden, nam hij de leiding over en schreef de manche op zijn naam. Dit deed hij met een voorsprong van maar liefst veertig seconden op de tweede man.

In de sightinglap voorafgaande aan de tweede manche merkte Christopher dat er iets mis was met zijn koppeling. Hier kon het team helaas niets meer aan veranderen en de Pro Grip MX-United rijder moest er het beste van proberen te maken. Nadat hij op een vierde plaats uit de eerste ronde kwam, wist hij gedurende de manche nog op te schuiven naar de derde plaats maar meer zat er niet meer in.

Met een 1-3 in de manches eindigde Christopher op een tweede plaats in het dagklassement. In de eindstand van het Open Nederlands Kampioenschap 125cc is hij op een mooie derde plaats geeindigd.

Daguitslag ONK 125cc Boekel:
1 Raivo Dankers 95 pnt
2 Christopher Mills 91 pnt
3 Raf Meuwissen 83 pnt
4 Max Schwarte 76 pnt
5 Adam Collings 69 pnt


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
CPJ Techniek
Overveld Parts
VdLaarRacing
Austria Motors
JH MX Service