Promax Racing
SJ Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
HK Suspension
4 Stroke

Advertenties

Honda
De Brug Personeel
Motorworkx
Eilers MX Racing
Vakgarage Akersloot
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Carpus
TvH Motorsport
Grizzly Racing Service
HMX Parts
Ozzo Racing
Tonnies Bike Shop

Thierry Pittens wint ONK Enduro in Bergeijk

Husqvarna-rijder Thierry Pittens heeft in Bergeijk de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro E2 weten te winnen.

Thierry Pittens wint ONK Enduro in Bergeijk

In een spannende wedstrijd bleef hij zijn broer Wesley en Hans Vogels voor.

 

Op vrijdag had Thierry redelijk wat kilometers gelopen over het parcours om deze goed te verkennen. De proeven waren mooi en hadden een flinke lengte waardoor we over een echte enduro konden spreken.

 

Thierry ging vanaf de eerste proef meteen goed van start en wist een goed ritme op te pakken. Gedurende de proef wist hij een voorsprong op te bouwen ten opzichte van de concurrentie en sloot de proef als snelste af. Helaas maakte Pittens in de derde proef even een foutje waardoor hij veel van zijn voorsprong verloor. Hierdoor was zijn voorsprong op de nummer twee, broer Wesley,  bij het ingaan van de laatste proef nog slechts acht seconden. In de laatste proef ging het hard om hard en beide broers gaven alles. Uiteindelijk won Thierry in de slotproef nog een seconde op zijn broer en zo won hij zijn eerste wedstrijd in de E2 klasse en was hiermee tevens het snelste in de scratch.

 

Op dit moment is Thierry onderweg naar de laatste wedstrijd van het Europees Kampioenschap, welke wordt verreden in Slowakije. Hier zal hij een gooi doen naar de derde plaats in het kampioenschap. De volgende wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro is op 21 oktober in Vorden.Daguitslag ONK Enduro E2 Bergeijk:

 

1.Thierry Pittens

2.Wesley Pittens

3.Hans Vogels

4.Jilani Cambre

5.Paul Spierings


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
Ovaa Motors
Austria Motors
Ready 2 Compete
Overveld Parts
JH MX Service
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek