HK Suspension
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
SJ Racing
4 Stroke
Promax Racing

Advertenties

MX Stage Alain Roels
HMX Parts
Eilers MX Racing
Tonnies Bike Shop
Motorworkx
Vakgarage Akersloot
Grizzly Racing Service
TvH Motorsport
Honda
De Brug Personeel
Ozzo Racing
BCS Racing
Carpus

Thierry Pittens wint ONK Enduro in Bergeijk

Husqvarna-rijder Thierry Pittens heeft in Bergeijk de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro E2 weten te winnen.

Thierry Pittens wint ONK Enduro in Bergeijk

In een spannende wedstrijd bleef hij zijn broer Wesley en Hans Vogels voor.

 

Op vrijdag had Thierry redelijk wat kilometers gelopen over het parcours om deze goed te verkennen. De proeven waren mooi en hadden een flinke lengte waardoor we over een echte enduro konden spreken.

 

Thierry ging vanaf de eerste proef meteen goed van start en wist een goed ritme op te pakken. Gedurende de proef wist hij een voorsprong op te bouwen ten opzichte van de concurrentie en sloot de proef als snelste af. Helaas maakte Pittens in de derde proef even een foutje waardoor hij veel van zijn voorsprong verloor. Hierdoor was zijn voorsprong op de nummer twee, broer Wesley,  bij het ingaan van de laatste proef nog slechts acht seconden. In de laatste proef ging het hard om hard en beide broers gaven alles. Uiteindelijk won Thierry in de slotproef nog een seconde op zijn broer en zo won hij zijn eerste wedstrijd in de E2 klasse en was hiermee tevens het snelste in de scratch.

 

Op dit moment is Thierry onderweg naar de laatste wedstrijd van het Europees Kampioenschap, welke wordt verreden in Slowakije. Hier zal hij een gooi doen naar de derde plaats in het kampioenschap. De volgende wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro is op 21 oktober in Vorden.Daguitslag ONK Enduro E2 Bergeijk:

 

1.Thierry Pittens

2.Wesley Pittens

3.Hans Vogels

4.Jilani Cambre

5.Paul Spierings


MKS Graphics
24MX

Reacties

Advertenties

KTM Shop
VdLaarRacing
Overveld Parts
Ovaa Motors
CPJ Techniek
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete
Kellerman Quadschool
JH MX Service
Austria Motors