Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
4 Stroke
HK Suspension
SJ Racing
Promax Racing

Advertenties

HMX Parts
Ozzo Racing
TvH Motorsport
MX Stage Alain Roels
BCS Racing
Vakgarage Akersloot
Carpus
Eilers MX Racing
Gremmer Constructie
Motorworkx

Michel Hoenson klaar voor het ONK Enduro seizoen

Op 7 oktober aanstaande gaat in het Brabantse Bergeijk het ONK Enduro seizoen van start. De competitie telt dit jaar zes wedstrijden waarvan er één over meerdere dagen verreden wordt.

Michel Hoenson klaar voor het ONK Enduro seizoen

Ook dit jaar trekt er een grote groep Noord-Hollanders naar het zuiden en oosten van Nederland om hier aan deel te nemen, zo ook Michel Hoenson (21).

De polderse coureur uit Anna Paulowna werd in 2015 al Nederlands kampioen in deze tak van sport, namelijk in de A1 klasse. Inmiddels beschikt Michel over zijn A2 rijbewijs en zal meteen de stap maken naar de momenteel zwaarst bezette klasse, de Inters E2. In deze klasse zal hij het onder andere op moeten nemen tegen 9-voudig Nederlands enduro kampioen en Dakar rijder Hans Vogels.

De Verpalen KTM 250cc 2-takt waar Michel dit jaar mee aan de start verschijnt wordt volledig ter beschikking gesteld door de Gebroeders Groeneweg uit Middenmeer. De ondernemers Guido (Links op de foto) en Robin (Rechts op de foto) geloven in Michel en zien dit gelijk als kans om hun Plant Uien (www.plantuitjes.com) te promoten.

Voor Michel betekend dit een grote stap voorwaarts in zijn motorsport carrière. Zonder een goed team om hem heen en de juiste middelen is deelnemen op dit niveau niet mogelijk. Hij kijkt enorm uit naar dit seizoen en na iedere wedstrijd zal hij een verslag uitbrengen op zijn Facebook pagina.


 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
De Brug Personeel
JH MX Service
Ovaa Motors
Bakens Yamaha
Ready 2 Compete
CPJ Techniek
Honda
Overveld Parts
VdLaarRacing
Kellerman Quadschool