4 Stroke
Promax Racing
SJ Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
HK Suspension

Advertenties

BCS Racing
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
HMX Parts
MX Stage Alain Roels
Motorworkx
Ozzo Racing
Carpus
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing

Michel Hoenson klaar voor het ONK Enduro seizoen

Op 7 oktober aanstaande gaat in het Brabantse Bergeijk het ONK Enduro seizoen van start. De competitie telt dit jaar zes wedstrijden waarvan er één over meerdere dagen verreden wordt.

Michel Hoenson klaar voor het ONK Enduro seizoen

Ook dit jaar trekt er een grote groep Noord-Hollanders naar het zuiden en oosten van Nederland om hier aan deel te nemen, zo ook Michel Hoenson (21).

De polderse coureur uit Anna Paulowna werd in 2015 al Nederlands kampioen in deze tak van sport, namelijk in de A1 klasse. Inmiddels beschikt Michel over zijn A2 rijbewijs en zal meteen de stap maken naar de momenteel zwaarst bezette klasse, de Inters E2. In deze klasse zal hij het onder andere op moeten nemen tegen 9-voudig Nederlands enduro kampioen en Dakar rijder Hans Vogels.

De Verpalen KTM 250cc 2-takt waar Michel dit jaar mee aan de start verschijnt wordt volledig ter beschikking gesteld door de Gebroeders Groeneweg uit Middenmeer. De ondernemers Guido (Links op de foto) en Robin (Rechts op de foto) geloven in Michel en zien dit gelijk als kans om hun Plant Uien (www.plantuitjes.com) te promoten.

Voor Michel betekend dit een grote stap voorwaarts in zijn motorsport carrière. Zonder een goed team om hem heen en de juiste middelen is deelnemen op dit niveau niet mogelijk. Hij kijkt enorm uit naar dit seizoen en na iedere wedstrijd zal hij een verslag uitbrengen op zijn Facebook pagina.


 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
Honda
Overveld Parts
Kellerman Quadschool
Bakens Yamaha
CPJ Techniek
VdLaarRacing
JH MX Service
Ready 2 Compete
De Brug Personeel