HK Suspension
SJ Racing
Van Laar Suspension
BZS Racing Parts
Promax Racing
4 Stroke

Advertenties

Ozzo Racing
TvH Motorsport
Eilers MX Racing
Carpus
HMX Parts
BCS Racing
Gremmer Constructie
Vakgarage Akersloot
MX Stage Alain Roels
Motorworkx

Jarno Verhorevoort kent moeilijke Galvin Cup wedstrijd in Berghem

Jarno Verhorevoort van het Twenty Racing Suspension Suzuki Team had het moeilijk in de voorlaatste Galvin Cup in Berghem.

Jarno Verhorevoort kent moeilijke Galvin Cup wedstrijd in Berghem

In beide manches pakte hij een redelijke start maar kon helaas niet in het ritme komen dat hij nodig had om hoog te kunnen finishen waardoor er niet meer in zat dan een achtentwintigste en een 22ste plaats.  


Op circuit “New Seven Hills” in Berghem werd afgelopen weekend de voorlaatste wedstrijd verreden voor de Galvin Cup. In de tijdtraining voelde de crosser uit Helmond zich goed maar dit was helaas niet terug te zien in de tweeëntwintigste tijd die hij neerzette.  

In de eerste manche pakte Jarno een goede start, echter had hij moeite om in de eerste ronde in het goede ritme te komen. Hierdoor kwam hij in de tweede ronde op de veertiende plaats terecht. Kort daarna kreeg Jarno het goede ritme te pakken en tot halverwege de manche ging het rijden goed. Helaas moest Jarno in de tweede helft van de manche het tempo laten zakken waardoor hij veel plaatsen verloor en als achtentwintigste werd afgevlagd.

Ook in de tweede manche zat hij er na de start redelijk goed bij. Helaas verloor hij in de beginfase enkele plaatsen alvorens hij zich wist te herpakken. Naarmate de wedstrijd vorderde ging het rijden beter en in tegenstelling tot in de eerste manche zakte hij nu niet terug. Toch wist hij niet de snelheid te vinden die hij wou en moest genoegen nemen met een tweeëntwintigste plaats.

Een 28-22 in de manches betekende in de daguitslag een vierentwintigste plaats. De laatste wedstrijd van de Galvin Cup wordt verreden op het circuit van Meijel. “Het was niet mijn dag, op een baan die niet tot mijn favorieten behoort. Hopelijk gaat het in Meijel weer beter,” aldus Verhorevoort.  
 

Daguitslag Galvin Cup Berghem:


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ovaa Motors
Overveld Parts
De Brug Personeel
Honda
Bakens Yamaha
VdLaarRacing
CPJ Techniek
Kellerman Quadschool
JH MX Service
Ready 2 Compete