Van Laar Suspension
SJ Racing
BZS Racing Parts
Promax Racing
4 Stroke
HK Suspension

Advertenties

Motorworkx
Vakgarage Akersloot
HMX Parts
BCS Racing
Carpus
MX Stage Alain Roels
Ozzo Racing
Gremmer Constructie
TvH Motorsport
Eilers MX Racing

Jan Willem Arendsen vierde in cross country in Varsseveld

Jan Willem Arendsen van het WPM KTM team is tijdens de cross country in Varsseveld op een vierde plaats geƫindigd.

Jan Willem Arendsen vierde in cross country in Varsseveld

 De omstandigheden waren zwaar maar toch wist de WPM KTM-rijder zich goed staande te houden op de KTM XC 125 en kwam als vierde over de finish.

De cross country werd verreden over een deel van het motocrosscircuit met daarnaast enkele single tracks rondom de baan en verschillende hindernissen. Doordat het de dag ervoor veel had geregend was het parcours gelijk vanaf het begin al vrij nat.

Jan Willem mocht op de eerste startrij starten maar doordat het crossgedeelte nat was, kende hij een mindere start op zijn KTM XC 125.  In het eerste half uur reed Jan Willem achter een groepje dat hetzelfde tempo als hem reed, echter was het ondertussen weer beginnen te regenen en dit had tot gevolg dat de rijder uit Harfsen foutjes begon te maken. Dit kostte hem de aansluiting met het groepje dat voor hem reed en toen zijn bril na vijftig minuten vol zat, dook hij even de pits in voor een nieuwe bril.

Fanatiek ging hij terug het circuit op en reed in zijn eentje verder. Met nog een kwartier te rijden moest hij zijn bril afzetten en heeft de wedstrijd zonder bril uitgereden. Ondertussen was het harder beginnen te regenen en werd het circuit steeds gladder, dit zorgde ervoor dat de WPM KTM-rijder een moeilijke slotfase kende en nog enkele keren ten val kwam.  

Helemaal doorweekt en onder de modder kwam Jan Willem uiteindelijk als vierde over de finish. Hier was de rijder uit Harfsen zeer tevreden mee en reist met een goed gevoel af naar Bergeijk voor de start van het Open Nederlands Kampioenschap Enduro.

Kijk voor meer informatie op www.wpmteam.nl
 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Honda
Ovaa Motors
De Brug Personeel
Bakens Yamaha
Overveld Parts
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek
Ready 2 Compete
JH MX Service
VdLaarRacing