BZS Racing Parts
SJ Racing
4 Stroke
Van Laar Suspension
Promax Racing
HK Suspension

Advertenties

MX Stage Alain Roels
Gremmer Constructie
Eilers MX Racing
BCS Racing
Ozzo Racing
TvH Motorsport
Vakgarage Akersloot
Motorworkx
HMX Parts
Carpus

Grizzly Junior Team scoort top-10 plaatsen in Geldermalsen

Afgelopen weekend stond alweer de voorlaatste ronde van het ONK-85cc op het programma op het snelle en harde parcours van Geldermalsen.

Grizzly Junior Team scoort top-10 plaatsen in Geldermalsen

Jens Walvoort en Eloy van Rijkevorsel kwamen in actie voor het Grizzly Junior Team, terwijl Ryan de Beer de verrichtingen van zijn teammaatjes vanaf de kant bekeek. Ryan herstelt nog steeds van zijn blessure die hij opliep in Schwedt, en is zich druk aan het voorbereiden om de training op de 125cc te kunnen oppakken.


De baan was nog flink glad in de tijdtraining in Geldermalsen, waardoor de mannen even goed moesten aftasten voordat ze een goede tijd konden zetten. Eloy zette een keurige 6e tijd, terwijl Jens een 9e tijd liet noteren, nadat hij in zijn laatste snelle ronde even ten val was gekomen.


Beide mannen kwamen niet goed weg bij de start van de 1e manche, en moesten van buiten de top-10 aan de wedstrijd beginnen. Eloy wist zich na enkele ronden op een 6e plek te nestelen, maar had toen het gat met de top-5 al laten vallen, waardoor er niet meer in zat dan plaats 6. Positief was dat hij in de laatste ronde zijn snelste ronde liet noteren, waarmee hij liet zien dat zijn fysiek weer behoorlijk op orde begint te komen. Jens had het wat lastiger in de 1e manche en kwam niet verder dan een 10e plek.


De tweede manche hadden beide mannen goede starts, en begonnen binnen de top-5 aan de wedstrijd. Eloy kwam de eerste paar ronden als 4e door, maar moest gedurende de manche toch 2 plekjes prijsgeven, waarmee hij ook in de 2e manche als 6e wist te eindigen. Overall scoorde hij daarmee ook een 6e plek, wat betekende dat hij zijn beste seizoensprestatie wist neer te zetten in Geldermalsen. Ook Jens begon in de top-5, maar had moeite de snelheid constant hoog te houden en zakte terug naar een 10e plek. In de daguitslag betekende dit ook een 10e plek voor Jens.


Zaterdag 14 oktober staat de laatste ronde van het ONK op de planning in Boekel, beide mannen zijn gebrand om zich daar nog een laatste keer dit seizoen van het allerbeste kant te laten zien!

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Honda
De Brug Personeel
Overveld Parts
Kellerman Quadschool
VdLaarRacing
JH MX Service
Ready 2 Compete
Ovaa Motors
CPJ Techniek
Bakens Yamaha