BZS Racing Parts
Van Laar Suspension
HK Suspension
SJ Racing
4 Stroke
Promax Racing

Advertenties

MX Stage Alain Roels
TvH Motorsport
Gremmer Constructie
Ozzo Racing
Vakgarage Akersloot
Motorworkx
BCS Racing
HMX Parts
Eilers MX Racing
Carpus

Jarno Verhorevoort in de top tien in NK Open in Groesbeek

Jarno Verhorevoort van het Twenty Racing Suspension Suzuki team is in het Nederlands Kampioenschap Inters Open van de MON in Groesbeek in de top tien geeindigd.

Jarno Verhorevoort in de top tien in NK Open in Groesbeek

In de eerste manche werd de crosser uit Helmond tiende en in de tweede manche kwam hij als zevende over de finish, wat hem in het dagklassement een achtste plaats opleverde.

In de tijdtraining voelde het rijden meteen goed aan, echter kon Jarno dit niet vertalen in een goede tijd en moest genoegen nemen met een vijftiende plaats. “Gelukkig is een startpositie hier in Groesbeek niet heel belangrijk. Vanaf elke positie kun je een goede start pakken,” aldus Jarno voor de eerste manche.

Dat dit ook daadwerkelijk zo is, demonstreerde hij in de eerste manche door kopstart te pakken. Helaas had Jarno in de beginfase niet het juiste gevoel met de motor en dan voornamelijk met het insturen van de bochten waardoor hij niet echt in het goede ritme kwam. Hierdoor verloor hij steeds meer terrein en zakte terug naar de tiende plaats. Deze positie wist hij vast te houden tot aan de finish.

In de tweede manche kwam hij minder goed uit de start en kwam aan het einde van de eerste ronde op een negende plaats voorbij start/finish. Het rijden ging lekker en met een goed tempo kon hij de rijders voor hem goed volgen. Nadat Verhorevoort zich had op gewerkt naar de zevende positie kwam hij nog in het wiel van de vijfde en zesde man maar helaas was de tijd tekort om deze twee rijders nog te passeren waardoor hij als zevende over de finish kwam.

Met een 10-7 in de manches eindigde Jarno op een achtste plaats in het dagklassement. Aanstaande zondag komt hij aan de start bij de Galvin Cup in Berghem.
 

Daguitslag MON Inters Open Groesbeek:
1 Jarno Derks 114 pnt
2 Rene Albers 110 pnt
3 Mike vd Bogaert 104 pnt
4 Rinnie van Linden 88 pnt
5 Wessel Bosch 86 pnt
8 Jarno Verhorevoort 76 pnt
 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Ready 2 Compete
JH MX Service
VdLaarRacing
Overveld Parts
Ovaa Motors
De Brug Personeel
Kellerman Quadschool
CPJ Techniek
Bakens Yamaha
Honda