Promax Racing
BZS Racing Parts
4 Stroke
HK Suspension
Van Laar Suspension
SJ Racing

Advertenties

Ozzo Racing
Honda
Vakgarage Akersloot
BCS Racing
Grizzly Racing Service
Tonnies Bike Shop
Carpus
MX Stage Alain Roels
De Brug Personeel
TvH Motorsport
Motorworkx
HMX Parts
Eilers MX Racing

Nikolaj Skovgaard mist nipt de derde plaats in het Deens Kampioenschap

Nikolaj Skovgaard van JTX Racing is tijdens de laatste wedstrijd meetellend voor het Deens kampioenschap in zowel de eerste als de tweede manche op een vierde plaats geƫindigd.

Nikolaj Skovgaard mist nipt de derde plaats in het Deens Kampioenschap

In het begin van de dag bedroeg het verschil tussen Skovgaard en de derde rijder in het kampioenschap slecht één punt. Gemotiveerd begon hij aan zijn dag en dit leverde een derde trainingstijd op.

In de eerste manche pakte Nikolaj een redelijke start en als zesde stuurde hij zijn KTM door de eerste bocht. Na enkele ronden wist hij zich op te werken naar de vierde plaats maar helaas zat zijn directe concurrent één plaats voor hem. Ondanks de snelle rondetijden lukte het Skovgaard niet om de derde plaats over te nemen en kwam als vierde over de finish.

In de tweede manche kwam Nikolaj goed over het starthek alleen kwam hij in de eerste bocht in het gedrang. Gelukkig zat hij desondanks nog voor zijn directe concurrent die na een val op een negende plaats reed. Op een vierde plaats rijdend was de bronzen plek in het eindklassement binnen handbereik en dit was ook Nikolaj zijn plaats bij het vallen van de vlag met zijn concurrent op de zesde plaats. Echter pakte het niet goed uit voor Nikolaj want op basis van de derde plaats in de eerste manche verloor hij de strijd met zijn directe concurrent.

“Helaas hebben we in Denemarken een nogal bijzonder puntensysteem. Hierdoor mis ik de derde plaats in het kampioenschap en moet ik genoegen nemen met de vierde plaats,” aldus een teleurgestelde Nikolaj. 


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

KTM Shop
Bakens Yamaha
Ovaa Motors
Austria Motors
Overveld Parts
Ready 2 Compete
JH MX Service
VdLaarRacing
CPJ Techniek
Kellerman Quadschool