Eddy Lemmens Motorsport
DWS Decals
Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur
Cross Shop
MX 4 All

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Motorcross Aad
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad
Double D Designs

Special Day te Westdorpe op maandag 09 september

Na een periode van diepe dalen en grote hoogten (in de letterlijke en figuurlijke zin van het woord) op het Finlandcircuit te Westdorpe, is op de beide voormalige circuits sinds begin 2019 een einde gekomen aan MX activiteiten.

Special Day  te Westdorpe op maandag 09 september

Maar dit neemt niet weg dat we als Stichting Finlandcircuit hebben stilgezeten m.b.t. de organisatie van de 18e editie ‘ Special Day ‘ voor de medemens met een verstandelijke e/o lichamelijke beperking.

 

Het vinden van een geschikte locatie is een hele uitdaging, waarbij dankzij het enthousiasme van North Sea Ports (NSP) een tijdelijke oplossing is gevonden voor de Special Day.

 

Uiteraard is deze locatie alleen voorbehouden voor dit evenement, wat wederom zijn weerga niet zal kennen. Nu de locatie een feit is kan er een datum geprikt worden: maandag 09 september 2019 aanvang 13.30 uur. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen om samen deze dag te beleven.

 

Het doel van deze dag is een opstap bieden, waarbij de genodigde pupillen, ieder op hun manier, kennis kunnen maken met motorsport. Dat maken we mogelijk door diverse voertuigen in te zetten, met niet de minste coureurs als begeleiders. Op deze wijze maakt de organisatie de (motor)sport toegankelijk en mogelijk om dit op een verantwoorde manier te ervaren.

 

Na afloop van het sportieve gedeelte is het tijd voor muziek, zang en dans met zanger Fons uit Terneuzen, Kiddie animatieteam verzorgt straatoptredens en niet te vergeten onze cross clowns.

 

Uiteraard wordt voor de inwendige mens gezorgd en zal er voldoende eten en drinken voorhanden zijn.

 

Programma:

- ontvangst van de pupillen is voorzien om 13.30 uur

- 14.30 uur is de officiële opening van het evenement door Eric Stoutjesdijk voorzitter Stichting Finlandcircuit en de Wethouder van sport de heer Jack Begijn.

De Wethouders van de gemeente Terneuzen Paula Stoker, Sonja Suij, Frank van Hulle, Jurgen Vervaet, Ben van Assch en Burgemeester Jan Lonink gaan mee als buddy in het zijspan met onze pupillen.

 

Voor verdere informatie kunt u contacten met:

 

Mevr. M. Hemelsoet de Jaeger 0653-777315 ( secretaris/vice-voorzitter )

Dhr. E. Stoutjesdijk 0651-407013 ( voorzitter )


Ecooter

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
VdLaarRacing
Friezenkamp APK
Hinson
WLM Design
TVE Sport
Honda Overig Nieuws
EHR Tuning
Hartelman Motoren