MX 4 All
Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
DWS Decals
Eddy Lemmens Motorsport
Speedsecure

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Motorcross Aad
Double D Designs
Portugal Offroad

Mike van Grinsven pakt podiumplaats in het Europees Kampioenschap Quads in Estland

Mike van Grinsven van het CRQF Quad team is in de tweede wedstrijd van het Europees Kampioenschap Quads in Kivioli, Estland op het podium geeindigd.

Mike van Grinsven pakt podiumplaats in het Europees Kampioenschap Quads in Estland

De crosser uit Heesch wist in zowel de eerste als de tweede manche op een tweede plaats over de finish te komen en werd hiermee ook tweede in de daguitslag.

Mike begon positief aan het weekend door in de tijdtraining op zaterdag een tweede tijd neer te zetten. Ook in de kwalificatieheat wist hij tweede te worden waarmee hij met vertrouwen uitkeek naar de manches op zondag.

Een goede start in de eerste manche zorgde ervoor dat hij op een derde plaats aan de wedstrijd kon beginnen. Gelijk in de eerste ronde stootte hij door naar een tweede plaats en wist een aantal ronden de leider in de wedstrijd te volgen. Omdat deze het tempo net iets hoger had als Mike moest hij hem laten gaan waardoor hij als tweede over de finish kwam.

In de tweede manche zat hij er opnieuw goed bij met de start en kwam ditmaal als tweede uit de eerste bocht. Ook in deze manche zette hij in de beginfase aan om te proberen de koppositie over te nemen. Helaas zat dit er niet in en moest hij ook in deze manche tevreden zijn met een tweede plaats.

Met tweemaal een tweede plaats in de manches eindigde Mike op een tweede plaats in het dagklassement. Op zondag 23 juni staat voor Mike de volgende belangrijke wedstrijd op het programma en dit is de Dutch Quad Masters in Oss.


Ecooter

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hinson
Honda Overig Nieuws
TVE Sport
Hartelman Motoren
VdLaarRacing
Friezenkamp APK
WLM Design
EHR Tuning