MX 4 All
Cross Shop
Eddy Lemmens Motorsport
Speedsecure
DWS Decals
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Double D Designs
Motorcross Aad
Portugal Offroad
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics

Koen Hermans favoriet bij ONK in Varsseveld

Zijspancrosser Koen Hermans uit het Gelderse Hengelo is zondag 24 maart een van de grote favorieten voor de eindzege van de zijspancrosswedstrijd ONK Sidecar-/Quad Masters op circuit De Vennebulten in Varsseveld.

Koen Hermans favoriet bij ONK in Varsseveld

Deze wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) kent een groot deelnemersveld, veel combinaties willen nog een keer de motoren testen voor het Grand Prix-seizoen op 8 april aanvangt in het Belgische Lommel.


Naast Hermans, die samenrijdt met de Fransman Nicolas Musset, komen onder andere ook de wereldkampioenen Marvin Vanluchene/Ben van den Bogaert (uit België) en tienvoudig wereldkampioen Danïël Willemsen (uit Lochem) op het circuit aan de Twenteroute aan de start. Uit de Achterhoek rijden verder Gert van Werven (Terborg), Justin Keuben (Wehl), Peter Beunk, Bart Sloot en Roy Bijenhof (allen Hengelo), Sven Wisselink (Steenderen).
Met veel buitenlandse inbreng uit onder meer België, Groot-Brittanië, Duitsland en Oostenrijk belooft het een ‘mini-Grand Prix’ te worden in Varsseveld. De eerste trainingen beginnen om 08.30 uur, om 11.15 uur valt voor de eerste keer het starthek.


Naast de zijspannen komen ook de quads voor hun ONK in actie, alsmede de NK zijspannen en NK quads. Op 9 maart startte het ONK-seizoen met een wedstrijd in het Brabantse Lierop. Door extreme weersomstandigheden werd deze wedstrijd aan het begin van de middag afgeblazen. Lochem is zondag 16 maart de tweede halte van het ONK-veld.

 


Meer info is op www.vamac.nl te vinden.

 

Foto:  (Koen Hermans links-Nicolas Musset, credit Freddie Driezes)


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Friezenkamp APK
Honda Overig Nieuws
Hartelman Motoren
WLM Design
VdLaarRacing
TVE Sport
Hinson
EHR Tuning