MX 4 All
Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur
Cross Shop
DWS Decals
Eddy Lemmens Motorsport

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Portugal Offroad
Double D Designs
ATM Cylinder Technics
Toine van Dijk
Motorcross Aad

Inschrijvingen voor bijzondere races

Dit seizoen hebben we wederom een aantal speciale evenementen op de kalender staan! Voor een aantal hiervan is het belangrijk dat je je vooraf inschrijft.

Inschrijvingen voor bijzondere races

De eerste van deze evenementen is het Cross- en Partyweekend in Holterhoek (op 6 en 7 april). Aankomende zondag om 14.00 uur is de voorinschrijving in Café Holly's Eibergen. De online inschrijving zal zo snel mogelijk geopend worden. En vanaf zaterdag 9 maart 12.00 uur kun je je online inschrijven voor de spectaculaire 24-uurs solexrace (en de bijbehorende Brascross!). Hiervoor ga je naar www.24uurssolexrace.nl

 

Voor een aantal evenementen kun je je nu al online inschrijven! Dit kan voor Hexel on Wheels (op 20 en 22 april), Oalerwets Feesie in Bovensmilde (op 11 en 12 mei) en Boerenrock Festival (op 23, 24 en 25 augustus). Voor de Crazy Cross in Bergeijk op 20 en 21 april hoef je je nog niet in te schrijven.

 

Stuk voor stuk zijn dit bijzonder leuke wedstrijden, gekoppeld aan een muzikaal spektakel. Het is eens iets anders dan een normale NK wedstrijd en zeker de moeite waard! Alle evenementen hebben een of meerdere cross-klassen waaraan zowel liefhebbers als wedstrijdrijders aan mee kunnen doen. 

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
EHR Tuning
Hartelman Motoren
VdLaarRacing
Hinson
WLM Design
Honda Overig Nieuws
Friezenkamp APK
TVE Sport