Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
DWS Decals
Eddy Lemmens Motorsport
MX 4 All
Speedsecure

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Portugal Offroad
Motorcross Aad
ATM Cylinder Technics
Friezenkamp APK
Toine van Dijk
Double D Designs
EHR Tuning

Inschrijvingen voor bijzondere races

Dit seizoen hebben we wederom een aantal speciale evenementen op de kalender staan! Voor een aantal hiervan is het belangrijk dat je je vooraf inschrijft.

Inschrijvingen voor bijzondere races

De eerste van deze evenementen is het Cross- en Partyweekend in Holterhoek (op 6 en 7 april). Aankomende zondag om 14.00 uur is de voorinschrijving in Café Holly's Eibergen. De online inschrijving zal zo snel mogelijk geopend worden. En vanaf zaterdag 9 maart 12.00 uur kun je je online inschrijven voor de spectaculaire 24-uurs solexrace (en de bijbehorende Brascross!). Hiervoor ga je naar www.24uurssolexrace.nl

 

Voor een aantal evenementen kun je je nu al online inschrijven! Dit kan voor Hexel on Wheels (op 20 en 22 april), Oalerwets Feesie in Bovensmilde (op 11 en 12 mei) en Boerenrock Festival (op 23, 24 en 25 augustus). Voor de Crazy Cross in Bergeijk op 20 en 21 april hoef je je nog niet in te schrijven.

 

Stuk voor stuk zijn dit bijzonder leuke wedstrijden, gekoppeld aan een muzikaal spektakel. Het is eens iets anders dan een normale NK wedstrijd en zeker de moeite waard! Alle evenementen hebben een of meerdere cross-klassen waaraan zowel liefhebbers als wedstrijdrijders aan mee kunnen doen. 

 


Ecooter

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hinson
VdLaarRacing
Hartelman Motoren
TVE Sport
WLM Design