Speedsecure
DWS Decals
Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
MX 4 All
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Toine van Dijk
Motorcross Aad
Double D Designs
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad

Het programma van de Protempo Cup voor zijspannen bij de MON

Nieuw voor de zijspanrijders is dit seizoen de Protempo Cup! In deze competitie kunnen de combinaties strijden om mooie prijzencheques. Met veel enthousiasme werd de overeenkomst tussen Protempo en MON bezegeld

Het programma van de Protempo Cup voor zijspannen bij de MON

De wedstrijden

Dankzij de inzet van een aantal zijspanliefhebbers is deze cup kunnen ontstaan. Zij hopen dan ook dat dit initiatief de zijspancross een nieuwe impuls zal geven! Verschillende sponsoren hebben samen gezorgd voor een mooie prijzenpot, waarbij Protempo BV hoofdsponsor is. De winnaar kan rekenen op €1.750,-. Daarnaast is er €1.500,- voor de tweede plaats, € 1.250,- voor de derde en €1.000,- voor de vierde plaats. Tot en met de 15e plaats zullen er cheques verdeeld worden.

Deze cup om mooie prijzen zal bestaan uit 9 wedstrijden, namelijk:

  • 24 maart – Zijtaart
  • 5 mei – Gemert
  • 12 mei – Oalerwets Feesie (Bovensmilde)
  • 14 juli – Eersel
  • 21 juli – Bergharen
  • 15 sept. – Meijel
  • 22 sept. – Berghem
  • 19 okt. – Lierop (zaterdag)
  • 27 okt. – Meijel

Er is een aanvullend reglement, dat op onze website geplaatst wordt. Zowel nationalen als inters maken aanspraak op de prijzen! Om deel te nemen aan deze cup dien je in het bezit te zijn van een MON-startbewijs in de zijspanklasse. Deze kan gemakkelijk zelf online aangevraagd worden via www.mijn.mon.nl. Buitenlandse rijders kunnen met een afvaardiging van een bij IMBA aangesloten bond meedoen. Rij je met een dagverzekering mee, dan tel je enkel mee voor de daguitslag.

Protempo B.V.

De hoofsponsor van deze cup is een handelsonderneming in Nijmegen. Protempo is een gespecialiseerd leverancier op het gebied van wielen, luchtbandwielen, gasveren en aanhangwagen onderdelen. Het sterk gegroeide bedrijf is een grote speler in de markt en bedient vele klanten in heel Europa. De klant kan een selectie maken uit een assortiment van bijna 40.000 producten en dagelijks zijn bij Protempo 80 medewerkers aan het werk. Er is een wereldwijde inkoop van producten, en door de grote voorraad in het 15.000m2 grote magazijn en een goed uitgekiende logistiek, is snelle levering mogelijk van aanhangwagen- en traileronderdelen, gasveren, transport- en apparatenwielen en luchtbandwielen. In 95% van de gevallen kan Protempo binnen 24 uur leveren. Het gevarieerde verkoopteam in Nijmegen heeft jarenlange ervaring en expertise in huis en krijgt daarnaast ondersteuning van een enthousiaste en kundige buitendienst. Zij staan ook gereed voor ondersteuning en advies bij specifieke technische oplossingen.

 

Online verkoopdienst
Protempo heeft ook een onlineverkoopdienst en sinds de nieuwe gebruiksvriendelijke website in de lucht is, zijn de bestelmogelijkheden nog ruimer en eenvoudiger voor de klant. Persoonlijk, klantgericht, nuchter en een pragmatische mentaliteit zijn sleutelwoorden bij alle medewerkers. Je leest alles over het bedrijf op www.protempo.nl

 

Foto: Directeur Chris Goosensen ondertekent de overeenkomst, samen met Nico Troost en Jan Willem Moerman.


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hartelman Motoren
EHR Tuning
VdLaarRacing
Hinson
TVE Sport
WLM Design
Honda Overig Nieuws
Friezenkamp APK