Eddy Lemmens Motorsport
DWS Decals
Cross Shop
MX 4 All
R Kokx Enduroverhuur
Speedsecure

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Double D Designs
Motorcross Aad
Portugal Offroad

Wereldkampioenen Vanluchene/van den Bogaart aan de start in Lierop

De wereldtop uit de zijspansport zal aanstaande zondag (10 maart) bij de eerste wedstrijd om de Dutch Sidecarcross Masters in Lierop aan de start komen.

Wereldkampioenen Vanluchene/van den Bogaart aan de start in Lierop

In de weken voorafgaande aan het evenement werd al duidelijk dat de Nederlandse combinaties van Bax, Hermans, Willemsen, Veldman en van Werven fit aan de start komen.

Dit sterke rijtje van zandspecialisten wordt aangevuld met de Belgen Sanders en Santermans en ook de Britten Brown en Wilkinson zijn van de partij, evenals Giraud/Haller. Als kers op de taart gaan we ook de wereldkampioenen Vanluchene/van den Bogaart in actie zien en dit maakt het deelnemersveld ijzersterk!

Vanluchene heeft zich veelal in Spanje voorbereid op het seizoen en gebruikt de Dutch Sidecarcross Masters om zich klaar te stomen voor het wereldkampioenschap. Naast de wedstrijd in Lierop zal hij ook aan de start komen in de wedstrijden in Lochem en Varsseveld.

Commentaar Ben van den Bogaart: ‘’Zondag is de echte start van het seizoen, in Lierop. Onze grootste concurrenten zijn allemaal Nederlanders, die zijn geboren in het zand. Voor Marvin is dat anders. Het mag nu wel beginnen van mij. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, hopelijk wordt het een mooi jaar."

 

Fotocredits: Stijn Vanoverbeke


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Honda Overig Nieuws
WLM Design
Hinson
VdLaarRacing
Friezenkamp APK
Hartelman Motoren
TVE Sport
EHR Tuning