MX 4 All
Speedsecure
Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
DWS Decals
Eddy Lemmens Motorsport

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Motorcross Aad
Portugal Offroad
Toine van Dijk
Double D Designs
ATM Cylinder Technics

Nieuw seizoen staat voor de deur voor Etienne Bax en Ben van den Bogaart: 'Wereldtitel is het doel'

Na maanden trainen gaat komend weekend het zijspancrossseizoen van start. In Lierop is de eerste wedstrijd in de strijd om het Nederlands kampioenschap, een maand later staat de eerste Grand Prix van het nieuwe seizoen op de rol.

Nieuw seizoen staat voor de deur voor Etienne Bax en Ben van den Bogaart: 'Wereldtitel is het doel'

Etienne Bax en Ben van den Bogaart weten allebei hoe het is om een wereldtitel te winnen, als concurrenten is een nieuwe wereldtitel voor allebei het ultieme doel. De voormalig ploeggenoten zijn er na een lange voorbereiding klaar voor.

Van den Bogaart won afgelopen seizoen als bakkenist zijn vierde wereldtitel, nummer vijf is het doel. Maar de in Bladel geboren motorcrosser weet dat die titel niet zomaar te pakken is. "Het kan niet altijd prijs zijn. Het is ook gewoon een mechanische sport en je moet zelf heel blijven. Maar als wij hetzelfde doen als vorig jaar, doen we mee om de prijzen."

Fit blijven is een ding, Bax bleef dat afgelopen seizoen namelijk niet. Door een sleutelbeenbreuk liep hij samen met zijn bakkenist Kaspars Stupelis eigenlijk vanaf de eerste Grand Prix achter de feiten aan. "Fit blijven is misschien wel het belangrijkste, ja. Vorig jaar hadden we veel blessures. Het is fijn dat we dat achter ons hebben kunnen laten. Ik weet dat we het kunnen."

 

Klik hier om het hele artikel te leen.

 

Bron Omroep Brabant.
 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Honda Overig Nieuws
Friezenkamp APK
WLM Design
Hartelman Motoren
VdLaarRacing
EHR Tuning
TVE Sport
Hinson