DWS Decals
Speedsecure
Cross Shop
MX 4 All
Eddy Lemmens Motorsport
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Motorcross Aad
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad
Toine van Dijk
Double D Designs

Zijspancombinatie Giraud/Haller aan de start in Dutch Sidecarcross Masters in Lierop

De eerste wedstrijd om de Dutch Sidecar / Quad Masters in Lierop staat voor de deur. Aanstaande zondag staan vele Nederlandse combinaties op scherp om sterk aan het seizoen te kunnen beginnen!

Zijspancombinatie Giraud/Haller aan de start in Dutch Sidecarcross Masters in Lierop

Maar daar staat ook de Fransman Valentin Giraud tussen die samen met zijn bakkenist Andres Haller wat extra tijd in het zand door wil brengen voordat het wereldkampioenschap van start gaat!

Giraud zal aankomende zondag niet alleen in Lierop aan de start komen maar heeft zich ook ingeschreven voor de wedstrijden in Lochem (17 maart) en Varsseveld (24 maart). Al jaren is Giraud een grote concurrent van de Nederlandse combinaties van Bax, Hermans en Willemsen en zal zijn huid duur willen verkopen in Lierop.

Naast Giraud komen ook Brown/Chamberlain aan de start. Zij wisten vorig jaar verrassend de eerste wedstrijd in Lochem te winnen en weten de weg in het zand. Brett Wilkinson en Ryan Humphrey zijn al jaren actief in de Dutch Sidecarcross Masters waardoor ze ook in Lierop niet zullen ontbreken. Ook de Belg Davy Sanders zal met zijn bakkenist Lari Kunnas aantreden in Lierop. De Duitse kampioen van 2018 liet vorig jaar al regelmatig mooie dingen zien en hoopt hier dit jaar weer een schepje bij op te gooien!

Begin deze week is de meest recente deelnemerslijst uitgekomen welke u in de bijlage kunt bekijken! Voor meer informatie over de Dutch Sidecar/Quad Masters kunt u kijken op www.onk-motocross.nl en www.maclierop.nl

 

Fotocredits: WSC

 

 

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hinson
Hartelman Motoren
VdLaarRacing
WLM Design
Friezenkamp APK
Honda Overig Nieuws
EHR Tuning
TVE Sport