Speedsecure
MX 4 All
Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
DWS Decals
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Motorcross Aad
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad
Double D Designs

Nieuwsbrief sidecarteam Dierckens

Dit is de eerste nieuwsbrief van het vernieuwde zijspanteam Dierckens. Op deze manier wil ik jullie op regelmatige basis op de hoogte houden van het verloop van het nieuwe seizoen met zoveel mogelijk informatie over ons programma, het verloop van het WK en alles wat er in het team omgaat.

Nieuwsbrief sidecarteam Dierckens

Dries en Hendrik zullen mij hierbij assisteren. Na de onfortuinlijke crash in de cross der naties van september 2018 en tijdens de lange revalidatie heb ik mij hard ingezet om de negatieve punten van de afgelopen drie seizoenen aan te pakken en om meer structuur in het team te brengen. Stilaan krijgt alles zijn definitieve vorm en ook mijn herstel verloopt goed. Het nieuwe cross seizoen staat voor de deur en ik hoop met wat vertraging weer aan te kunnen pikken.


Hierna alvast een focus op enkele nieuwkomers in het team, de nieuwe sponsors en de eerste foto’s van het nieuwe zijspan en de nieuwe uitrusting.

 

Robbie Bax
Zoals de meeste van jullie al weten heb ik een nieuwe passagier gevonden. Robbie Bax heeft heel wat ervaring op het hoogste niveau en ik ben er van overtuigd dat we samen goeie stappen kunnen zetten richting wereldtop.

 

Een kort overzicht van de WKhcampagneshvanhRobbie:


WK 2008 – 27° met Andreas Clohse
WK 2009 – 14° met Miroslav Knötig/Thomas Morch
WK 2010 – 16° met Thomas Morch
WK 2011 – 15° met Thijs Derks
WK 2012 – 17° met Thijs Derks
WK 2013 – 21° met Daniël Willemsen
WK 2014 – 9° met Daniël Willemsen
WK 2015 – 4° met Daniël Willemsen
WK 2016 – 4° met Etiënne Bax
WK 2017 – 3° met Daniël Willemsen
WK 2018 – 6° met Daniël Willemsen


Wim Derks
Ook voor de mekaniek is er een nieuwkomer aan boord, met name Wim Derks. Wim is zaakvoerder van een heftruck service bedrijf en heeft ook heel wat ervaring in de zijspancross wereld. Hij kent bovendien de ZABEL blokken als geen andere. Intussen hebben we samen het nieuwe zijspan reeds volledig opgebouwd en ik voel dat we een grote stap in de goeie richting gezet hebben....

 

Update herstel Arne
Op 16 oktober werd ik geopereerd. Hierbij werd de meniscus genaaid en een kruisband reconstructie uitgevoerd. Een revalidatie van 6 maanden werd vooropgesteld. De genezing verliep zoals het hoort en ik volgde steeds nauwgezet het advies van de specialist. Na nieuwjaar kon ik reeds beginnen fietsen en wat later zelfs lopen. Afgelopen woensdag heb ik nu groen licht gekregen om binnen 2 weken de motortraining te hervatten. Het is nu nog wachten op de op maat te maken kniebraces om te kunnen beginnen aan het wegwerken van mijn achterstand in devoorbereiding van seizoen 2019.

 


Sponsoring
De meeste sponsoren zijn het team trouw gebleven - waarvoor onze oprechte dank - maar er zijn ook enkele nieuwe namen toegevoegd:

• SPIJKSE METAALHANDEL ∙ STROMA bouwteam
• MEOR Mercedes Exclusive Oldtimer Restoration ∙ SANAS sport- en voedingssupplementen
• BAX koper en zinkwerk ∙ KMDESIGN bestickering
• WIM DERKS heftruckservice ∙ JOPA racing products
• KINTRANS transport ∙ BRACKX afsluitingen & poorten

• STROMA bouwteam

• SANAS sport- en voedingssupplementen

• KMDESIGN bestickering

• JOPA racing products

• BRACKX afsluitingen & poorten


Hieronder de nieuwe  kledij voor 2019.