Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur
Eddy Lemmens Motorsport
DWS Decals
Cross Shop
MX 4 All

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Portugal Offroad
Toine van Dijk
Double D Designs
ATM Cylinder Technics
Motorcross Aad

Internationale wedstrijd voor Zijspannen en Quads op 24 februari bij MCC de Kempen

Op zondag 24 februari is het weer zover, dan trapt MCC de Kempen het Motorcross seizoen weer af met de openingswedstrijd voor Zijspannen en Quads.

Internationale wedstrijd voor Zijspannen en Quads op 24 februari bij MCC de Kempen

Deze wedstrijd zal wederom plaatsvinden op circuit “De Ketelberg” welke gelegen is aan de Smaragdweg 70 te Hapert. Voor deze 4e editie zullen weer diverse wereldtoppers aan het starthek verschijnen.


In 2018 konden we ondanks de slechte weersomstandigheden in de weken voorafgaand, toch een droog circuit aanbieden aan de deelnemers. Dit leverde in alle klassen spectaculaire manches op.


Deze editie werd gewonnen door de wereldkampioen van 2017 Etienne Bax met Kaspars Stupelis aan zijn zijde. Tweede werd met  slechts 1 punt verschil 10-voudig wereldkampioen Daniel Willemsen die samen met Robbie Bax aan de start verscheen.


Naast de Inters komen ook dit jaar weer de Nationalen, Classics, jeugd- en Hobbyzijspannen aan de start. Bij de Quads Hebben we de jeugdklasse en de Nationalen/Inters.


De weersverwachtingen voor komende weken zijn hoopvol, we gaan er dan ook vanuit dat we een mooi droog circuit kunnen prepareren.


Er kan nog ingeschreven worden in alle klassen, maar ben er op tijd bij want vol = vol. Voor meer info raadpleeg de website www.mccdekempen.nl

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hinson
WLM Design
TVE Sport
Friezenkamp APK
Hartelman Motoren
VdLaarRacing
EHR Tuning
Honda Overig Nieuws