DWS Decals
Eddy Lemmens Motorsport
MX 4 All
Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
Speedsecure

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad
Double D Designs
Motorcross Aad

Aftellen naar MOTORbeurs Utrecht: Kom langs

Het programma is uitgebreider dan ooit. Naast de 300 exposanten staat de komende editie bol van activiteiten.

Aftellen naar MOTORbeurs Utrecht: Kom langs

Er is dit jaar voor het eerst een testparcours, een Supermoto baan en een GS Adventure Arena, om maar een paar dingen te noemen. Kortom, een evenement dat je niet wilt missen! Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor alle motorliefhebbers. Van grote motorendealers tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Daarnaast is er ook veel aandacht voor motoraccessoires, helmen en kleding, verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Wat kun je verwachten?

 

 

 

placeholder_260_160.png

 

Opstapparcours

Kennis maken met een nieuw model motorfiets? Op de beurs is het mogelijk om dit op een uitgezet parcours kennis te doen! Dit wordt volledig verzorgd door onze KNMV-rijinstructeurs.
 

 

LEES VERDER

 

placeholder_260_160.png

 

KNMV motorparkeerplaats

Ook dit jaar kun je jouw motor weer veilig en gratis parkeren op de bewaakte KNMV motorparkeerplaats. Kom op de motor naar de MOTORbeurs Utrecht en parkeer je motor gratis en veilig bij de KNMV.

 

LEES VERDER

 

 

CHALLENGE YOURSELF

 

VRO’s en KNMV-trainingen

Wil je graag jouw motorrijbewijs halen, jouw vaardigheden verbeteren of net met wat meer zelfvertrouwen op de motor zitten? Voor iedereen hebben wij een gepaste training. Wil je komend jaar deelnemen aan een VRO? Boek dan je cursus op de MOTORbeurs Utrecht en je ontvangt direct korting!*

*Details en voorwaarden beursaanbieding (korting) op de MOTORbeurs Utrecht.

 

KNMV Opleidingen

 

Toegangskaarten met korting
 
Ga naar Mijn KNMV en bestel jouw kaart online met korting of laat je (digitale) ledenpas bij de kassa zien. Tickets voor KNMV-leden zijn slechts 13 euro.

 

LEES VERDER

placeholder_200_240.png
placeholder_200_240.png

 

Leden krijgen een stoere bikersmok!

 
Op vertoon van jouw (digitale) ledenpas ontvang je op de KNMV-stand een stoere bikersmok. Deze kun je gratis laten vullen met een kop koffie of thee op de KNMV-stand of bij de motorparkeerplaats.

 

Volop actie op de KNMV-stand

Loop direct naar onze stand in hal 8 en laat een mooie cartoon van jezelf maken. Onze specialisten op de stand laten je kennismaken met onze Voortgezette Rijopleidingen (VRO), motorreizen, evenementen, het lidmaatschap, belangenbehartiging, motorsporten en nog veel meer! Je kunt met al je vragen over komend motorseizoen bij ons terecht. Wees welkom! Je komt ons de hele dag tegen.

 

Openingstijden

Donderdag 14 februari 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag 15 februari 10:00 - 22:00 uur
Zaterdag 16 februari 10:00 - 18:00 uur
Zondag 17 februari 10:00 - 18:00 uur

 


Ecooter

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
WLM Design
TVE Sport
Friezenkamp APK
Hinson
Hartelman Motoren
EHR Tuning
VdLaarRacing
Honda Overig Nieuws