Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
DWS Decals
R Kokx Enduroverhuur
MX 4 All
Speedsecure

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Double D Designs
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad
Motorcross Aad

Cody Webb wint WK Superenduro in Duitsland en is de nieuwe leider

De tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap Superenduro die verreden werd in het Duitse Riesa is gewonnen door de Amerikaan Cody Webb.

Cody Webb wint WK Superenduro in Duitsland en is de nieuwe leider

Webb won twee van de drie finales en wist in de laatste finale als derde over de finish te komen. Hiermee verzekerde hij zich van de eindzege en is hiermee tevens de nieuwe leider geworden in het wereldkampioenschap. 

 

Taddy Blazusiak die als leider van het kampioenschap aan de wedstrijd begon, kende een goede avond en wist met een 2-3-1 tweede te worden in het dagklassement. Ondanks dat hij zijn koppositie in de tussenstand af moest staan aan Cody Webb staat hij slechts twee punten achter.

 

De Amerikaan Colton Haaker mocht als derde plaats nemen op het podium met een 3-2-2 in de finales. 

 

De Nederlander Robin Holtmeulen kwam aan de start bij de junioren maar miste helaas nipt de finale. Robin verspeelde een kans om zich te kwalificeren voor de finale toen hij zichzelf op een tweede plaats rijdend muurvast reed in de stenenbak. Hierdoor werd hij teruggeslagen naar een laatste plaats. Wel kwam hij nog terug naar een vierde plaats maar omdat de beste twee doorgingen, kwalificeerde hij zich niet voor de finale.

 

Finale 1

 

 

 

Finale 2

 

 

Finale 3

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
TVE Sport
Friezenkamp APK
VdLaarRacing
Hartelman Motoren
Honda Overig Nieuws
Hinson
WLM Design
EHR Tuning