Eddy Lemmens Motorsport
R Kokx Enduroverhuur
Speedsecure
DWS Decals
Cross Shop
MX 4 All

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad
Double D Designs
Toine van Dijk
Motorcross Aad

Nog meer sponsornieuws van Stichting Circuit Oldebroek

Onlangs werd al bekend gemaakt dat Trendhout de komende vier jaar hoofdsponsor is van de motocrosswedstrijden op circuit “de Bargen” in Oldebroek.

Nog meer sponsornieuws van Stichting Circuit Oldebroek

Afgelopen week werd er ook overeenkomst gesloten met Spijkse Metaalhandel van den Heuvel, Fobbe Campers en Heitink Transport. Ook deze drie bedrijven zullen tijdens de GP Zijspannen hoofdsponsor zijn van het evenement, welke zaterdag 20 april en maandag 22 april gehouden gaat worden.

 

Voor Spijkse Metaalhandel van den Heuvel is het de eerste keer dat zij (mede)hoofdsponsor zijn. De in Spijk gevestigde firma is al geruime tijd een trouwe sponsor van Stichting Circuit Oldebroek en het bekende logo is al jarenlang te zien op de zijspannen van diverse teams en als sponsor van deze teams wisten werden er al enorm veel prijzen binnengehaald.

 

Fobbe Campers en Heitink Transport verlengden hun overeenkomst met Stichting Circuit Oldebroek. Beide bedrijven waren ook al hoofdsponsor tijdens de Dutch Masters of Motocross. Het bedrijfspand van Fobbe Campers bevindt zich eveneens in ’t Loo Oldebroek. Bij Fobbe Campers kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van een camper, maar ook voor het onderhoud bent u bij Fobbe Campers aan het juiste adres!

 

Heitink Transport uit Kamperveen is naast de activiteiten in de wegenbouw ook inzetbaar bij voor het transport van bijvoorbeeld agrarische producten, biomassa en pallets. Door de diversiteit van de diensten is Heitink Transport internationaal opererend.

 

Het bestuur van Stichting Circuit Oldebroek is zeer content en dankbaar met de gemaakte deals!

 

www.vandenheuvelbv.nl

www.campers.fobbe.nl

www.heitinktransport.nl

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
VdLaarRacing
TVE Sport
WLM Design
Friezenkamp APK
Honda Overig Nieuws
EHR Tuning
Hinson
Hartelman Motoren