MX 4 All
Cross Shop
2 Laser 24
Eddy Lemmens Motorsport
Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Portugal Offroad
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Double D Designs
Motorcross Aad
Airfiltercleaner

Paul Spierings in de top vijf in het Portugees Rally Kampioenschap

Paul Spierings van Dakarteam Sperlings komt dit weekend aan de start in de voorlaatste wedstrijd om het Portugees Rally Kampioenschap. Spierings pakt deze wedstrijd mee om in het ritme te blijven voor de Dakar Rally.

Paul Spierings in de top vijf in het Portugees Rally Kampioenschap

Voor deze wedstrijd heeft de rijder uit St. Michielsgestel een Husqvarna FC450 gehuurd bij Wim Motors Academy. De motor is volledig naar zijn wensen afgesteld, enkel de vering is standaard. Paul moet hier rekening mee houden tijdens het rijden en kan daardoor niet helemaal voluit gaan.

Het regent en er is mist in de bergen waardoor het zicht beperkt is. Het navigeren gaat hem goed af en de eerste twee dagen heeft hij naar tevredenheid in de top vijf afgesloten.

Commentaar Paul Spierings: ‘’Voor mij is dit ideaal om meters te maken maar ook om het navigatiegevoel voor de Dakar Rally te behouden. Ik rijd begin december ook de laatste wedstrijd van dit kampioenschap en zal dan mijn eigen vering meenemen zodat ik minder behouden hoef te rijden. Tot nu toe ben ik zeer tevreden en loopt alles soepel.’’


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hartelman Motoren
WLM Design
MVD Racewear
Honda Overig Nieuws
EHR Tuning
Friezenkamp APK
Hinson
De Jong Tweewielers
VdLaarRacing
TVE Sport