Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
Speedsecure
DWS Decals
MX 4 All
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Double D Designs
Motorcross Aad
ATM Cylinder Technics
Toine van Dijk
Portugal Offroad

Daniel Willemsen sluit overeenkomst met Luc Rostingt voor seizoen 2019

Na een periode van zes jaar, hebben Daniel Willemsen en Robbie Bax in goed overleg besloten om hun wegen te scheiden.

Daniel Willemsen sluit overeenkomst met Luc Rostingt voor seizoen 2019

In deze periode hebben ze samen vele successen weten te boeken met als hoogtepunt verschillende Grand Prix en ONK zeges en ook hebben ze samen de Sidecarcross of Nations met team Nederland gewonnen.

Daniel Willemsen liet dit jaar zien dat hij zeker de snelheid nog heeft om mee te strijden om de ereplaatsen in het wereldkampioenschap. In de beginfase van het wereldkampioenschap stond hij aan de leiding maar helaas zorgden verschillende tegenslagen ervoor dat hij een achterstand opliep. Hier heeft de crosser uit Lochem zich goed doorheen geslagen en wist er toch nog een vierde plaats uit te halen in de eindstand. Ook leidde hij in de Dutch Sidecar Masters maar omdat hij door een vervelende blessure de wedstrijd in Varsseveld moest missen, verloor hij zijn kansen op de titel en werd derde.

Nu is Willemsen klaar voor een nieuwe uitdaging. Deze week sloot hij een overeenkomst met Luc Rostingt uit Frankrijk waarmee hij in 2019 samen zal uitkomen in het wereldkampioenschap en de Dutch Sidecar Masters. Rostingt is door de jaren heen uitgegroeid tot een ervaren bakkenist en stond dit jaar in de bak bij Arne Dierckens, waarmee hij tiende wist te worden in het wereldkampioenschap.

Commentaar Daniel Willemsen:‘’Ik heb hele mooie jaren gehad met Robbie en we hebben samen veel gewonnen. We zijn beiden toe aan een nieuwe uitdaging en die ga ik samen aan met Luc Rostingt. Ik heb er alle vertrouwen in dat we competitief zullen zijn in 2019 en we gaan beiden hard werken om een goede seizoenstart te kunnen maken. Namens team Willemsen wil ik Robbie bedanken voor zijn enorme inzet maar ook de gezellige tijden die we met hem hebben gekend.’’
 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
VdLaarRacing
WLM Design
Hartelman Motoren
Honda Overig Nieuws
EHR Tuning
Friezenkamp APK
TVE Sport
Hinson