MX 4 All
Cross Shop
Speedsecure
DWS Decals
R Kokx Enduroverhuur
Eddy Lemmens Motorsport

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
ATM Cylinder Technics
Toine van Dijk
Double D Designs
Motorcross Aad
Portugal Offroad

Mike van Grinsven sluit de Dutch Quad Masters met dubbelslag af in Geldermalsen

De Dutch Quad Masters 2018 zit erop. Op het knetterharde circuit van Geldermalsen werd de laatste wedstrijd van het seizoen verreden.

Mike van Grinsven sluit de Dutch Quad Masters met dubbelslag af in Geldermalsen

Door het goede weer waren de circuitomstandigheden perfect en konden de rijders tot het uiterste gaan om op jacht te gaan naar de punten van het kampioenschap.

Mike van Grinsven toonde opnieuw zijn klasse. De crosser uit Heesch was de hele dag in zijn element op het technische circuit en wist nadat hij de pole position had veroverd beide manches winnend af te sluiten. Hiermee pakte de crosser uit Heesch zijn zesde overwinning uit acht wedstrijden.

Achter van Grinsven wist Jan Vlaeymans tweede te worden (2/3) voor Koen Jansen (4/2). Ricardo Phoelich en Rick Haverdil maakten de top vijf compleet in Geldermalsen.

Voor aanvang van de wedstrijd was van Grinsven al verzekerd van de titel en ook Joe Maessen kon niet meer van de tweede plaats verdrongen worden. De derde plaats in de eindstand ging naar Ricardo Phoelich en Rick Haverdil legde beslag op een vierde plaats. Met de derde plaats van Jansen in Geldermalsen, wist hij in het klassement drie plaatsen winst te boeken en heeft het kampioenschap afgesloten op een vijfde plaats.

Daguitslag Dutch Quad Masters Geldermalsen:
1 Mike van Grinsven 50 Pnt
2 Jan Vlaeymans 42 Pnt
3 Koen Jansen 40 Pnt
4 Ricardo Phoelich 35 Pnt
5 Rick Haverdil 34 Pnt

Klik op de volgende link voor alle uitslagen van de wedstrijd in Geldermalsen: https://speedhive.mylaps.com/Events/1588846

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hinson
TVE Sport
Friezenkamp APK
Hartelman Motoren
Honda Overig Nieuws
VdLaarRacing
WLM Design
EHR Tuning