Cross Shop
MX 4 All
Eddy Lemmens Motorsport
DWS Decals
Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Motorcross Aad
Portugal Offroad
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Double D Designs

Profiteer van de korting voor de tweede helft van het seizoen bij de MON

Voordat er dadelijk verkeerde klassen aan het starthek verschijnen, of je een wedstrijd mist, wijzen we jullie graag nog even op de kalender.

Profiteer van de korting voor de tweede helft van het seizoen bij de MON

Voor het geval je het gemist hebt: sinds vorige week hebben we verschillende aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kun je een startbewijs aanvragen voor de tweede helft van het seizoen met meer dan 50% korting! Je betaalt dan slechts € 100,- in plaats van € 215,-. Voor een startbewijs in een van onze jeugdklassen betaal je slechts € 75,-. Met nog een half dozijn NK’s (voor zowel jeugd als volwassenen) op de kalender lijkt ons dat het overwegen waard. Ook een combinatie met een startbewijs voor 2019 kan een groot voordeel opleveren.

 

Houd je het liever bij trainingen, club- en regiowedstrijden, maïsplakcrossen, bijzondere evenementen of offroadritten? Neem dan per 1 augustus een trainingsbewijs voor vijf tientjes (i.p.v. € 75,-). Long stay’ers krijgen ook in dit geval extra korting: voor een klein bedrag van € 100,- kun je de rest van 2018 én heel 2019 goed verzekerd deelnemen aan vrijwel alle cross- en offroadevenementen van MON, m.u.v. NK’s.

 

De volledige kalender met alle evenementen vind je op onze website, of bekijk de PDF-versie. Een licentie vraag je vervolgens hier aan!


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
WLM Design
VdLaarRacing
TVE Sport
Hartelman Motoren
Hinson
Friezenkamp APK
EHR Tuning
Honda Overig Nieuws