Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur
Bruggen Tweewielers
Eddy Lemmens Motorsport
MX 4 All
Cross Shop

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Toine van Dijk
Ratering BV
ATM Cylinder Technics
Airfiltercleaner
Maichel Visser
Motorcross Aad
Portugal Offroad
Double D Designs

Profiteer van de korting voor de tweede helft van het seizoen bij de MON

Voordat er dadelijk verkeerde klassen aan het starthek verschijnen, of je een wedstrijd mist, wijzen we jullie graag nog even op de kalender.

Profiteer van de korting voor de tweede helft van het seizoen bij de MON

Voor het geval je het gemist hebt: sinds vorige week hebben we verschillende aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kun je een startbewijs aanvragen voor de tweede helft van het seizoen met meer dan 50% korting! Je betaalt dan slechts € 100,- in plaats van € 215,-. Voor een startbewijs in een van onze jeugdklassen betaal je slechts € 75,-. Met nog een half dozijn NK’s (voor zowel jeugd als volwassenen) op de kalender lijkt ons dat het overwegen waard. Ook een combinatie met een startbewijs voor 2019 kan een groot voordeel opleveren.

 

Houd je het liever bij trainingen, club- en regiowedstrijden, maïsplakcrossen, bijzondere evenementen of offroadritten? Neem dan per 1 augustus een trainingsbewijs voor vijf tientjes (i.p.v. € 75,-). Long stay’ers krijgen ook in dit geval extra korting: voor een klein bedrag van € 100,- kun je de rest van 2018 én heel 2019 goed verzekerd deelnemen aan vrijwel alle cross- en offroadevenementen van MON, m.u.v. NK’s.

 

De volledige kalender met alle evenementen vind je op onze website, of bekijk de PDF-versie. Een licentie vraag je vervolgens hier aan!


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
EHR Tuning
TVE Sport
MVD Racewear
VdLaarRacing
De Jong Tweewielers
Honda Overig Nieuws
Friezenkamp APK
Hartelman Motoren
Hinson
WLM Design