MX 4 All
Speedsecure
Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
2 Laser 24

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Motorcross Aad
ATM Cylinder Technics
Airfiltercleaner
Double D Designs
Toine van Dijk
Portugal Offroad

Drie dagen feest en spektakel bij het 24-uurs Solexrace Festival

Vier podia, een nóg groter festivalterrein, nóg meer deelnemers aan de brascross en de solexrace: het 24-uurs Solexrace Festival in Heeswijk-Dinther pakt dit jaar wéér grootser uit.

Drie dagen feest en spektakel bij het 24-uurs Solexrace Festival

Ook de line up is om van te smullen: met namen als de Dirty Daddies, Darkraver, zanger Kafke, Mental Theo en natuurlijk de WC Experience kan het niet anders dan drie dagen één groot feest worden. Je vindt de volledige line-up op www.24uurssolexrace.nl. Je weet dus waar je op 24, 25 en 26 augustus moet zijn voor een groot feest! 

 

Het festival staat bekend om de solexrace van 24 uur, die op zaterdagmiddag 16.00 uur van start gaat met meer dan 100 teams uit binnen- en buitenland. Ook de brascross is inmiddels een ontzettend populaire trekker geworden: van ‘Gescharrel met een barrel’ tot klasses voor echte snelheidsduivels. Het terrein van de bracross is dit jaar weer groter en dat betekent ook: nóg meer deelnemers! Alle solexracers strijden weer om de eerste plek, maar zetten zich ook in voor het goede doel KiKa: Kinderen Kankervrij. 

 

Het festival neemt aan populariteit toe en is niet meer weg te denken uit het Brabantse Heeswijk-Dinther. “Dit jaar alweer de 12de editie. Het is een geweldig festival voor jong en oud, voor echte crossfanaten maar ook voor muziekliefhebbers. Daar móet je gewoon geweest zijn,” aldus mede-organisator en zanger van de WC Experience René van Rooij.

 

Kijk voor alle informatie over het festival en voor tickets op www.24uurssolexrace.nl

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
MVD Racewear
De Jong Tweewielers
Hinson
TVE Sport
EHR Tuning
WLM Design
Hartelman Motoren
Honda Overig Nieuws
VdLaarRacing
Friezenkamp APK