R Kokx Enduroverhuur
MX 4 All
Speedsecure
Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
2 Laser 24

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Double D Designs
Toine van Dijk
Portugal Offroad
Airfiltercleaner
ATM Cylinder Technics
Motorcross Aad

Gebroken middenhandsbeentje voor Scott Smulders

Scott Smulders van het Beursfoon KTM team heeft tijdens een training op het circuit van Tessenderlo een middenhandsbeentje gebroken.

Gebroken middenhandsbeentje voor Scott Smulders

‘’Ik was lekker aan het rijden en het rijden ging eigenlijk goed na twee weken niet gereden te hebben in verband met vakantie. Helaas kende ik pech want bij het uitkomen van een bocht kreeg ik ineens veel wielspin en schoof ik onderuit. Het ging helemaal niet hard maar toch had ik meteen last van mijn pols. Ik heb het nog even geprobeerd maar had teveel last waardoor we naar het ziekenhuis zijn gegaan, waar ze een gebroken middenhandsbeentje hebben geconstateerd.

 

Scott zit nu voor tien dagen met zijn hand in het gips en dan zou het genezen moeten zijn. Momenteel is hij al goed op weg omdat de pijn weg is en hij extra eiwitten eet om de breuk nog beter te laten genezen. In de periode dat hij niet met de motor kan trainen, houdt Scott zijn conditie bij door te fietsen en hard te lopen.

 

Zoals het er nu naar uitziet hoeft Scott geen belangrijke wedstrijden te missen omdat de eerstvolgende ONK wedstrijd over 3,5 weken verreden wordt in Veendam.

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
MVD Racewear
Friezenkamp APK
Hinson
VdLaarRacing
Hartelman Motoren
Honda Overig Nieuws
TVE Sport
De Jong Tweewielers
EHR Tuning
WLM Design