Eddy Lemmens Motorsport
R Kokx Enduroverhuur
DWS Decals
MX 4 All
Speedsecure
Cross Shop

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Double D Designs
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Motorcross Aad
Portugal Offroad

Finale BK motorcross zijspannen in Hasselt

Nu de Grand Prix zijspancross van Lommel definitief verteerd is, richten we onze pijlen op dat andere jaarlijkse prachtige zijspancross evenement in ons land , namelijk de finale van het Belgisch kampioenschap motorcross zijspannen op zondag 15 juli in Hasselt.

Finale BK motorcross zijspannen in Hasselt

De organiserende club MC Santi, is een echte zijspancrossclub, en doet er dan ook jaarlijks alles aan om het de zijspancrossliefhebber naar de zin te maken.

Eerst en vooral is er op zaterdagnamiddag, van 14 tot 17 uur,  uiteraard de zijspancross opstapdag, waaraan iedereen die graag eens wil proeven van de zijspancrossdiscipline – hetzij als rijder, hetzij als co-piloot -  gratis op zijn wenken bediend wordt.   Daarna serveert MC Santi opnieuw de overheerlijke barbecue, en de gezellige feestavond in de tent, met optredens van o.a. schlagerzanger Joe Hardy en deejay Monty.  Op zondag dan, wordt er top motorsport gepresenteerd met de finale van het BK, en eveneens een nevenwedstrijd voor Nationalen Zijspannen.

De finale van het BK wordt verreden over twee manches.  WK-leiders Vanluchene-vd Bogaart prijken ook in het Belgisch kampioenschap aan de leiding in de tussenstand, maar lokale man Kristof Santermans is met zijn Litouwse bijrijder  Kostas Beleckas nog niet volledig uitgeteld.  In de strijd om het erepodium zijn bovendien ook Dierckens-Rostingt en Veldman-Janssens nog volop in de running.

Het zijspanprogramma wordt aangevuld met het Belgisch Kampioenschap in alle BMB solo klassen en een aantal oldtimer reeksen. Kortom animatie en amusement verzekerd voor het hele gezin aan de Runksterkiezel in Hasselt!


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
TVE Sport
Hartelman Motoren
Honda Overig Nieuws
VdLaarRacing
EHR Tuning
Hinson
Friezenkamp APK
WLM Design