Eddy Lemmens Motorsport
Bruggen Tweewielers
R Kokx Enduroverhuur
Cross Shop
Speedsecure
MX 4 All

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Portugal Offroad
Maichel Visser
Motorcross Aad
Ratering BV
Airfiltercleaner
ATM Cylinder Technics
Toine van Dijk
Double D Designs

RadioNL XXL Feest bij Stichting Circuit Oldebroek

Zaterdagavond 31 maart organiseert Stichting Circuit Oldebroek in samenwerking met Cateringservice Jan de Vries en RadioNL het “RadioNL XXL Feest”. Op het podium verschijnen onder andere Wesley Klein, Frank van Etten, Ronnie Ruysdael, Alfred Voogd en Duo Doublon.

RadioNL XXL Feest bij Stichting Circuit Oldebroek

Tussen al deze artiesten door zullen nog enkele artiesten een optreden verzorgen en alsof dat nog niet genoeg is gaan de DJ’s van RadioNL er voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt! Kortom, een bomvol programma,  waar je niks van mag missen!

 

Ondanks eerdere berichten zal Jannes niet optreden deze avond. Wie Jannes wil zien kan donderdagavond 26 april terecht op het MTB Oranje Festijn in Oldebroek.

 

Het RadioNL XXL Feest aan de Vreeweg in Oldebroek begint om 20:30 uur. Zorg dat je erbij bent! Het gaat een oergezellige avond worden met Nederlandstalige muziek!

 

Behalve dit muziekfeest zal er ook volop gecrosst worden op zaterdag 31 maart en maandag 2 april. Zaterdag 31 maart is het de beurt aan de KNMV Jeugd en Cup rijders. Maandag 2 april staat bijna de complete wereldtop aan de start tijdens de Dutch Masters of Motocross. Spanning en spektakel gegarandeerd!!

 

Binnenkort wordt er meer bekend over de kaartverkoop van het muziekfeest. Houd hiervoor onze website (www.stichtingcircuitoldebroek) en Facebookpagina (Stichting Circuit Oldebroek) in de gaten!


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
MVD Racewear
WLM Design
Honda Overig Nieuws
Hinson
De Jong Tweewielers
VdLaarRacing
Hartelman Motoren
Friezenkamp APK
TVE Sport
EHR Tuning