2 Laser 24
MX 4 All
Speedsecure
Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
Eddy Lemmens Motorsport

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Airfiltercleaner
Motorcross Aad
Double D Designs
Portugal Offroad
ATM Cylinder Technics
Toine van Dijk

Brommercross seizoen 2018

Afgelopen jaar hebben wij diverse gesprekken gevoerd met o.a. de KNMV. Hieruit is voortgekomen dat we aankomend jaar een aantal wedstrijden zullen rijden onder de vlag van de DMX

Brommercross seizoen 2018

We zijn nog in overleg met de VMCN om ook weer in samenwerking met de VMCN wedstrijden te rijden op diverse circuits (oude bekende circuits, maar ook voor ons nieuwe circuits).

De kalender voor de wedstrijden zal eind Januari bekend worden gemaakt.

We kunnen al wel onze eerst wedstrijd bekend maken omdat we deze zullen rijden bij de DMX.
Onze eerste wedstrijd van seizoen 2018 zal verreden worden op 10 maart,
op het Circuit van MSV-NOV in Heerde.
 

KNMV BASIS SPORT LICENTIE
Wij als bestuur willen jullie vragen als jullie een KNMV basis sport licentie aanvragen om bij club te kiezen voor st. onk bromfietscross. Wij krijgen dan een vergoeding voor het aanbrengen van leden. 
Dit geld gebruiken wij weer voor o.a.  de feestavond.

 
 
ONK Brommercross Reglement 2018
Het ONK bromfietscross reglement 2017 is voorgedragen aan de KNMV motorcross commissie, en deze is door de KNMV goedgekeurd.
Wij nemen de belangrijkste wijzigingen ten aanzien van de ONK Bromfietscross alvast door:
 • Dames klasse toegevoegd aan het ONK voor seizoen 2018;
 • Inschrijfgeld verhoogt naar € 35,- per seizoen;
 • Automaten klasse 70cc vervalt en word Automaten klasse 50cc dit om beginnende crossers meer kans te geven, en om de regels gelijk te trekken aan die van de Euronations.
Ondanks bovenstaande informatie raden wij alle deelnemers aan de ONK bromfietscross competitie aan het volledige reglement door te nemen. klik hier voor het reglement
 

Inschrijven seizoen 2018

De inschrijving voor seizoen 2018 is inmiddels geopend
Het inschrijfgeld voor seizoen 2018 bedraagt € 35.- per wedstrijd zal het inschrijfgeld €20 zijn. In plaats van de €22,50 van vorig seizoen.

Voor rijders die in 2017 hebben deelgenomen word hun oude start nummer tot 28 februari 2018 gereserveerd. Mocht er voor die tijd niet opnieuw worden ingeschreven door de rijder op dat zelfde nummer, wordt het nummer vrij gegeven. Klik hier om direct in te schrijven
 
 

Dames Klasse

Tijdens zowel ONK als uurscross wedstrijden kregen wij hier en daar te horen of het mogelijk is om een aparte dames klasse te organiseren. Wij hebben afgelopen weken een inventarisatie gedaan en hebben besloten om de dames klasse toe te voegen aan het ONK bromfietscross.

De dames klasse zal onder het reglement vallen van de MX50. Indien er minder dan 5 dames aan het starthek staan, worden er alleen bekers tijdens de kampioenshuldiging uitgereikt. En niet tijdens de afzonderlijke wedstrijddagen. Klik hier om direct in te schrijven
 

Brommercross Agenda


10-03-2018  1e ONK bromfietscross MSV-NOV Heerde
07-08-2018  MX Bentelo

Eind januari 2018 zal de volledige agenda t.b.v het ONK bekend gemaakt worden.
Zodra de crossen voor het meer uurs programma bekend zijn zullen we deze ook publiceren.

 
 

Sponsors 2018

 • BeWo Revisie en Tuning
 • Pvc en parket.nl 
 • Bruggen motorcross Jubbega
 • Scholten Techniek Eibergen
 • Wensink Doetinchem
 • Ozzo Enginering
 • Klus en schilderbedrijf de Vesting
 • Kapers Motoren
 • Knol Engineering
 • Celbo Mill
Draag jij de ONK bromfietscross ook een warm hart toe? en wil jij ook sponsoren neem dan een kijkje op onze Sponsorpakketten pagina
 
 

Inschrijven meer uurscrossen?

Altijd al met je brommer over de crossbaan willen crossen!? Schrijf je dan in met je maat voor één van de meer uurscrossen op een echte crossbaan of maisland. Of je nu met een super snelle 50cc machine of juist met je scooter wilt meedoen, iedereen is welkom. Kijk onder ‘inschrijvingen’ en schrijf je in voor het hele jaar. Wil je  maar aan één enkele wedstrijd deelnemen, geen probleem. Klik hier onder op de inschrijf button, en je word naar het inschrijf formulier door gestuurd.
Inschrijven

Inschrijven ONK bromfietscross

Rij je liever in competitie verband +/- 12 wedstrijden per jaar. Op de mooiste banen van Nederland? Schrijf je dan via onderstaande button in voor de ONK bromfietscross.
Inschrijven

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
Hinson
VdLaarRacing
WLM Design
TVE Sport
De Jong Tweewielers
Hartelman Motoren
Friezenkamp APK
Honda Overig Nieuws
MVD Racewear
EHR Tuning