Cross Shop
R Kokx Enduroverhuur
2 Laser 24
Speedsecure
Eddy Lemmens Motorsport
MX 4 All

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
ATM Cylinder Technics
Airfiltercleaner
Portugal Offroad
Toine van Dijk
Double D Designs
Motorcross Aad

De Reuver MX trainingsweek past programma voor 2018 inhoudelijk aan

Naar aanleiding van de feedback die we gehad hebben de afgelopen jaren wordt het programma voor 2018 aangepast. Tijdens deze editie start het programma al op maandagmiddag met de motortrainingen zodat we nog meer rij-uren kunnen garanderen.

De Reuver MX trainingsweek past programma voor 2018 inhoudelijk aan

Ook krijgen de rijders op donderdag een keuzeprogramma, verbeter je techniek of doe mee aan de tijdtraining. Er wordt steeds vaker de nadruk gelegd op tijdtraining. Wij vinden het dan ook belangrijk om deze vaardigheid op te nemen in ons programma. Verder wordt er meer aandacht besteed aan het avondprogramma vroeg in de week zodat de groep elkaar beter leert kennen en dat voor eenheid zorgt.

Kom jij ook naar de De Reuver MX trainingsweek onder leiding van voormalig GP-rijder en trainer van het F&H Racing team en Lars Griekspoor, Marc de Reuver in samenwerking met Henri Verstappen en George Strik? Net als iedere zomer is er weer een trainingsweek op motorcrosscircuit “De Landsard” in Eindhoven. Van 23 juli t/m 27 juli 2018 ontvangen wij je graag voor de trainingsweek.

De trainingen worden gegeven door KNMV gediplomeerde trainers. Om iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient en daarmee het beste naar boven te halen van elke rijder worden de groepen niet groter dan maximaal 10 rijders.

Net als ieder jaar wordt het rennerskwartier weer ingericht als camping met stroomvoorziening, extra douches, toiletten en afspuitplaats voor de motoren!

Deelname kost €325,00 per rijder inclusief verblijf op de paddock met stroomvoorziening, douches, toiletten en afspuitplaats.

We hopen jullie te mogen verwelkomen in juli!
 

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

Vragen? Stel ze gerust via sabrina@dereuvermx.nl.


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
TVE Sport
WLM Design
EHR Tuning
VdLaarRacing
Hartelman Motoren
Honda Overig Nieuws
De Jong Tweewielers
Friezenkamp APK
MVD Racewear
Hinson