MX 4 All
2 Laser 24
Eddy Lemmens Motorsport
Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur
Cross Shop

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad
Airfiltercleaner
Double D Designs
Ratering BV
Motorcross Aad
Maichel Visser

Bevers voegwerken pakt groots uit in Supercross Schijndel

Bob Bevers van Bevers voegwerken komt met een heus team aan start voor supercross Schijndel, hij wil in de toekomst meer gaan doen in de Nederlandse motocrosswereld en neemt Schijndel als een proefproject.

Bevers voegwerken pakt groots uit in Supercross Schijndel

Als het aanslaat en hij dan daardoor meer voegjes kan gaan vullen, wil hij hoofdsponspor worden van de drie ‘’toppers’’ waarmee hij aan het starthek in Schijndel verschijnt.

 

De ‘’Toppers’’ waar hij mee gaat werken zijn eerder al te zien geweest tijdens het M.O.N. Nederlands-kampioenschappen in voorgaande jaren met zelfs een Nederlands kampioen Junioren erbij (Sven van den Elzen) . Een van de toppers is afgelopen seizoen nog aan het ‘’shinen’’ geweest in het M.O.N junioren Nederlands-kampioenschappen en wist daar een keurige 33e plaats te behalen in het eindklassement (Roy Venneman). Ook een rijder waar met veel hoge ogen naar gekeken zal worden en ook zeker veel verwacht word komend weekend is de ex-MON-inter Dennis van den Broek (2014). Alle rijders komen uit het altijd mooie Boekel en er vertrekken ook pendelbussen vanuit Boekel op en neer naar Manege de Molenheide te Schijndel.

Wij van Motocrossplanet wensen de Boekelse voeg-rijders veel succes dit weekend in Schijndel!

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
EHR Tuning
Hartelman Motoren
WLM Design
VdLaarRacing
MVD Racewear
De Jong Tweewielers
TVE Sport
Friezenkamp APK
Hinson
Honda Overig Nieuws