Cross Shop
Eddy Lemmens Motorsport
MX 4 All
Bruggen Tweewielers
Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
ATM Cylinder Technics
Maichel Visser
Motorcross Aad
Double D Designs
Toine van Dijk
Portugal Offroad
Ratering BV
Airfiltercleaner

MX After Season Party op 17 november 2017

Op vrijdag 17 november staat de 8ste MX After Season Party op de agenda. Locatie: El Sombrero Reusel (NL).

MX After Season Party op 17 november 2017

Ook dit jaar word er weer gewerkt aan een spectaculaire huldiging van de kampioenen van de KNMV, MON, VLM, BMB, IMBA en FIM. Dit jaar mogen de kampioenen op een zeer speciale trofee rekenen.

Ruim 35 kampioenen, van Beloften tot Wereldkampioenen hebben zich reeds aangemeld en als kers op de taart mogen de gasten een wel heel speciale 'surprise slot-act' verwachten.

VIP en entree: in tegenstelling tot andere jaren is gezien de grote belangstelling de vip-area voorzien op het gehele balkon en de entree is wederom vanaf 16+. Er zijn enkel kaarten aan de deur verkrijgbaar.

Deuren open vanaf 20.30uur, einde avond om 03.00uur.

 

 

Voor wie zijn drie frikandellen speciaal Appeltje/Eitje?


Win de Living for the Friettent Trofee 2017!

Hij is er! De enige echte Living for the Friettent Trofee is te winnen tijdens de MX After Season Party op 17 november aanstaande.

 

 

Discotheek El Sombrero zorgt tussen 21.00 en 22.30uur voor de vetste en lekkerste frikandellen speciaal voor de eerste editie van de Living for the Friettent challenge. De opdracht is om zo snel mogelijk drie frikandellen-speciaal op te eten. De snelste vijf gaan door naar de finale! Hier staan wederom drie frikandellen-speciaal op het menu.  Het enige verschil is dat de kwalificatie gehouden word in het eetgedeelte van club El Sombrero en de finale zich afspeelt OP het podium. De finalisten kunnen dus op steun van het hele publiek rekenen. Wie ook die drie frikandellen als snelste op eet is winnaar van de Living for the Weekend trofee 2017! Natuurlijk mogen champagne en een officiële Living fort he Friettent Cap voor de winnaar of winnares niet ontbreken.

Wil je meedoen? Geef je dan op via info@livingfortheweekend.mx , Deelname 16+.

 


AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
MVD Racewear
Hartelman Motoren
VdLaarRacing
Honda Overig Nieuws
TVE Sport
WLM Design
De Jong Tweewielers
EHR Tuning
Friezenkamp APK
Hinson