Cross Shop
MX 4 All
Bruggen Tweewielers
Eddy Lemmens Motorsport
Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Portugal Offroad
Airfiltercleaner
Motorcross Aad
Ratering BV
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Maichel Visser
Double D Designs

Jubilerende MCC De Kempen opent nieuw clubgebouw in Hapert

Motorcross circuit De Ketelberg bestaat 40 jaar. Tevens opent MCC De Kempen een geheel in eigen beheer gebouwd clubgebouw.

Jubilerende MCC De Kempen opent nieuw clubgebouw in Hapert

Want een twee verdiepingen tellend bouwwerk met dakterras, een werkplaats, EHBO ruimte, douches, toiletten, bestuurskamer en kantine, kun je niet meer een clubhuis noemen. Het bestuur is dan ook met recht trots.

 

De 160 leden tellende MCC de Kempen is ontstaan uit een fusie van MC Eersel en MCC Hapert bij de start van het KBP (Kempisch Bedrijven Park). Het terrein in de hoek van het KBP bestaat uit de circuits De Ketelberg, De Pan en een jeugdbaan. Penningmeester Wil Wintermans was er vanaf de oprichting bij. ,,Ik was toen lid van de cross club in Riethoven en we hadden een provisorisch baantje gemaakt in het bos tegenover het Rythovius College. Met een aantal zijn we naar de gemeente gegaan voor een eigen en echte cross baan, dat moest in Eersel toch ook kunnen lukken. Met veel zelfwerkzaamheid en een oude pipowagen als kantine zijn we gestart op het terrein waar we nu nog zitten."

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 

Bron ED.


BTC Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
Friezenkamp APK
VdLaarRacing
WLM Design
TVE Sport
EHR Tuning
Hinson
Hartelman Motoren
De Jong Tweewielers
MVD Racewear
Honda Overig Nieuws