Cross Shop
Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur
Bruggen Tweewielers
Eddy Lemmens Motorsport
MX 4 All

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Maichel Visser
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad
Motorcross Aad
Ratering BV
Robbe Motoren
Airfiltercleaner
Toine van Dijk
Double D Designs

KNMV artsen Enduro blij met KTM motor

De ONK Enduro competitie 2017 is op 7 oktober van start gegaan in Bergeijk. Om alle ONK Enduro’s goed te laten verlopen heeft de KNMV in samenspraak met KTM Nederland een enduromotor geregeld voor de dienstdoende arts.

KNMV artsen Enduro blij met KTM motor

Andre Pullen van WPM Motors in Lochem heeft een KTM 450 EXC-F beschikbaar gesteld voor de arts op ONK Endurowedstrijden. WPM heeft de enduromotor voorzien van een speciale stickerset zodat de arts en zijn motor altijd herkenbaar zijn.
 

KNMV-arts Roel Horstra heeft afgelopen zaterdag de enduro motor in ontvangst genomen en was de hele dag in zijn (enduro)nopjes. Roel Horsta: “De inzet van een enduromotor voor artsen is zo van belang! Als een deelnemer dringend medische hulp nodig heeft is dat meestal in een gebied waar je met een vierwielig voortuig niet kan komen. Maar met een enduromotor wel, hulp is dan snel ter plaatse. Ik heb een medische uitrusting bij me zodat ik de rijder direct kan helpen en indien nodig stabiliseren voor verder transport met een ambulance naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Ik weet uit veel reacties van rijders dat zij er blij mee zijn dat de KNMV-arts op een enduromotor rondrijdt en in geval van medische nood snel hulp biedt”.

Bron: KNMV
 

BTC Scooters
AGM Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
EHR Tuning
VdLaarRacing
De Jong Tweewielers
Honda Overig Nieuws
WLM Design
Friezenkamp APK
Hinson
Hartelman Motoren
TVE Sport
MVD Racewear