×5
 
Bruggen Tweewielers
Eddy Lemmens Motorsport
Cross Shop
Speedsecure
R Kokx Enduroverhuur
MX 4 All

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Ratering BV
Motorcross Aad
Double D Designs
Maichel Visser
Robbe Motoren
Airfiltercleaner
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad

Jorn Zoetekouw wint jeugd enduro in Bergeijk en grijpt de titel

Jorn Zoetekouw van JTX Racing heeft in Bergeijk de laatste jeugd enduro van het seizoen gewonnen. Met deze overwinning wist Jorn ook voor de derde maal de titel op zijn naam te schrijven.

Jorn Zoetekouw wint jeugd enduro in Bergeijk en grijpt de titel

De organisatie in Bergeijk had een zware enduro uitgezet met zes pittige proeven. Op zaterdag was Jorn al aanwezig in Bergeijk om goed te kijken hoe de senioren over het parcours gingen. Echter was het parcours op zondag een stuk lastiger, dit door de wedstrijd van zaterdag en de regen die er van zaterdag op zondag gevallen was. Toch zijn dit de omstandigheden waar Jorn zich op thuis voelt en hij was er dan ook klaar voor.

 

In de weken voorafgaande op de laatste enduro ging het rijden bij Jorn goed en hij greep dan ook meteen de leiding in de wedstrijd. Beheerst maar toch op een hoog tempo stuurde hij zijn KTM strak door de zes proeven. In de eerste drie ronden wist Jorn onder de negen minuten te blijven, wat erg knap was op de spekgladde proeven. 

 

Na de derde ronde begon het echter weer keihard te regenen en hierdoor liepen ook Jorn zijn tijden iets op. Toch liet hij zich niet gek maken en kwam met een voorsprong van vijftig seconden als winnaar over de finish. Dit bekende dat Jorn zich voor de derde keer kroonde tot Nederlands jeugdkampioen in de endurosport. Dit was ook meteen de laatste keer, dit omdat Jorn volgend jaar 18 is en dan tussen de grote jongens zal gaan rijden.

AGM Scooters
BTC Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
WLM Design
Honda Overig Nieuws
TVE Sport
VdLaarRacing
Hinson
Hartelman Motoren
Friezenkamp APK
EHR Tuning
De Jong Tweewielers
MVD Racewear