MX 4 All
Eddy Lemmens Motorsport
R Kokx Enduroverhuur
Bruggen Tweewielers
Cross Shop
Speedsecure

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Double D Designs
Airfiltercleaner
Motorcross Aad
Toine van Dijk
Ratering BV
Maichel Visser
Portugal Offroad
ATM Cylinder Technics

Informatie over de Frans van Nunen rit zaterdag 7 oktober 2017

Al weer voor de 6e keer organiseert het Braboteam Bergeijk een ONK Enduro die meetelt voor het Open Nederlands Kampioenschap: Deze Bergeijkse enduro zal over een mooie route van ca 80 kilometer met daarin maar liefst 4 snelheidsproeven gereden worden.

Informatie over de Frans van Nunen rit zaterdag 7 oktober 2017

Frans van Nunen

Jarenlang voorzitter en initiator van de Enduro Bergeijk is helaas in 2016 van ons heengegaan. Uit respect voor al wat Frans voor het Braboteam en de endurosport heeft betekend hebben we besloten  de wedstrijd voor het open nederlands kampioensschap in Bergeijk om te dopen tot de Frans van Nunen rit.

 

Jeugdenduro 8 oktober 2017

Op zondag 8 oktober op proef Weebosch e.o. van 10 uur tot 13:00 zal de jeugd tot 20 jaar (zonder rijbewijs) de strijd met elkaar aangaan op de ONK jeugdenduro. Zeker de moeite waard om te komen aanschouwen hoe het uithoudingsvermogen van de jeugd op de proef gesteld wordt.

 

Bezoekers

Wilt u dit evenement bezoeken en de specials bekijken. Start en finish vanaf 8.30 uur op het Eurocircuit Valkenswaard. Het circuit is deze dag gratis toegankelijk en er is daar ook één van de 4 proeven uitgezet. De overige proeven en serviceplaats bevinden zich in Riethoven,Weebosch  en de Pielis. Deze zijn vanaf het Eurocircuit via aangegeven routeborden te vinden.

 

Dit jaar hebben 2 collega verenigingen zich gemeld om een special(proef) te bouwen, wij wensen “de Beesten” en “in ’t Natte Spoortje” veel succes met de voorbereiding en opbouw.

 

Deelnemen

De inschrijvingen voor deelname zijn geopend, heb je geen endurolicentie maar wil je deze bijzondere rit graag rijden dan kun je deelnemen met een daglicentie.

 

Voor de tijdwaarneming is transponderhuur mogelijk.

 

Informatie hierover kun je vinden op http://www.braboteam.nl/wedstrijd/

Voor verdere vragen kun je mailen naar info@braboteam.nl


BTC Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
24MX
VdLaarRacing
Honda Overig Nieuws
TVE Sport
WLM Design
EHR Tuning
Hinson
Hartelman Motoren
MVD Racewear
De Jong Tweewielers
Friezenkamp APK