Eddy Lemmens Motorsport
Bruggen Tweewielers
Cross Shop
Speedsecure
MX 4 All
R Kokx Enduroverhuur

Advertenties

Alfred Gerrits Motoren
Robbe Motoren
Motorcross Aad
Airfiltercleaner
Toine van Dijk
ATM Cylinder Technics
Portugal Offroad
Maichel Visser
Ratering BV
Double D Designs

Mathias Bellino mist zesdaagse door schouderblessure, Christophe Charlier opgeroepen als vervanger

Husqvarna Motorsport heeft zojuist bekend gemaakt dat Mathias Bellino van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing voor de tweede keer dit jaar een schouderblessure heeft opgelopen.

Mathias Bellino mist zesdaagse door schouderblessure, Christophe Charlier opgeroepen als vervanger

Door deze blessure mist Bellino de International Six Days Enduro en de resterende twee wedstrijden voor het EnduroGP wereldkampioenschap. Als vervanger binnen het Franse team is zijn teamgenoot Christophe Charlier opgeroepen, voor hem wordt dit zijn eerste deelname aan de ISDE. 
 
Mathias Bellino werkte maandenlang aan zijn herstel nadat hij in het begin van het seizoen een schouderblessure opliep tijdens de openingsronde van het EnduroGP wereldkampioenschap in Finland. Helaas brak de onfortuinlijke Fransman tijdens een training in voorbereiding op de ISDE zijn schouderblad waaraan hij vandaag wordt geopereerd. Na deze ingreep zal hij minimaal drie maanden zijn uitgeschakeld. 
 
Mathias Bellino: “Het is moeilijk om te accepteren dat ik de ISDE mis en dat mijn seizoen erop zit. Ik heb hard gewerkt om terug te keren van mijn vorige blessure en ik was enorm gemotiveerd om mijn resultaten te blijven verbeteren richting het einde van het seizoen. Het was een ongelukkige val op lage snelheid maar ik merkte meteen dat er iets mis was met mijn schouder. Het is een enorme teleurstelling dat deze blessure een streep zet door de rest van het seizoen.” 
 
Andreas Hözl – Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Enduro Team Manager: “Mathias is echt een pechvogel nu hij voor de tweede keer in een seizoen zwaar geblesseerd is. Dit keer gebeurde het in voorbereiding op de ISDE en is hij de rest van het seizoen uitgeschakeld. Blessures zijn misschien een risico die je loopt bij het beoefenen van onze sport op dit niveau maar als een professioneel atleet weet Mathias hoe hij sterker terug moet komen. We wensen hem namens het team een voorspoedig herstel toe.” 
 
De 2017 ISDE vindt plaats in Brive, Frankrijk en wordt verreden van 28 augustus tot 2 september.
AGM Scooters
BTC Scooters

Reacties

Advertenties

Reiger Suspension
MVD Racewear
EHR Tuning
De Jong Tweewielers
Honda Overig Nieuws
Hartelman Motoren
TVE Sport
VdLaarRacing
Friezenkamp APK
WLM Design
Hinson