Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
VHS Tuning
DWS Decals
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
Derks MX Racing

Maïsplakcross Boekel 10 november

De eerste maïsplakwedstrijd was een succes, met bijna 500 inschrijvingen! Uiteraard hopen we zondag bij MC de Vlammers in Boekel hetzelfde aantal te mogen begroeten!

Maïsplakcross Boekel 10 november

De online inschrijving ging erg hard en alle klassen zitten volledig vol. Op één klasse na, waar nog voldoende plaats is, namelijk de startbewijshoudersklasse. 

 

Bij de andere klassen kun je je alleen nog aanmelden op zaterdag 9 november (voor de cross) of op zondagochtend 10 november, als er nog plaats is door anderen die niet rijden. Dit is in de tent te Boekel op zaterdag tussen 16.00 en 18.00 of op zondag tussen 7.30 en 8.30 uur. 

 

Heb je je opgegeven voor een of alle wedstrijden en kun je toch niet deelnemen, meld je dan af bij de organisatie. Doe je dit minimaal een week van tevoren, dan krijg je je inschrijfgeld terug. De inschrijfkosten zijn €15,- en je hebt een MON-licentie of MON-dagverzekering nodig. 

 

Voor navigatie naar het circuit geef je in: De Neerbroek 22 (5427 PS) in Boekel. Verdere aanvullende informatie is te vinden op www.devlammers.nl.


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
GT Team
Smits Bike Suspension
Motor2000
VdLaarRacing
Motorcentrum Eibergen
JVL MX Parts
Peter van de Laar