Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
EK Motors
Derks MX Racing

Gemeente ziet geen reden om motorcrossterrein Hollands Kroon tegen te houden

De roep om een motorcrossterrein waar de beoefenaars van deze tak van motorsport zich naar hartelust kunnen uitleven is voor Medemblik geen reden om er tegen in protest te gaan.

Gemeente ziet geen reden om motorcrossterrein Hollands Kroon tegen te houden

PW2010 wilde van de gemeente weten of zij niet bang is voor ernstige geluidshinder omdat het circuit straks 6 dagen in de week in bedrijf mag zijn.

 

Hollands Kroon heeft de buurgemeenten Medemblik, Opmeer, en Schagen geïnformeerd over het voornemen om een motorcrossterrein te realiseren in de hoek Alkmaarseweg/Groetweg vlakbij Aartswoud. De Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben in het verleden deze plek aangewezen als voorkeurslocatie om als permanente motorcrossterrein dienst te gaan doen.

 

De Provincie heeft het perceel NC-10 aangekocht na een positieve uitkomst van het haalbaarheidsonderzoek. De provincie vindt de locatie aanvaardbaar vanwege de landschappelijke inpasbaarheid en de eigendomspositie van de provincie. Van daaruit kan zij de grond ook voor een (marktconforme) prijs verpachten, wat een haalbare exploitatie realistisch maakt.

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 

Bron: MB Actueel


Resa Racing
TMV

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Peter van de Laar
Smits Bike Suspension
JVL MX Parts
VdLaarRacing
Motor2000
GT Team
Motorcentrum Eibergen