Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex
VHS Tuning
DWS Decals

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Honda
EK Motors
Bull SP
MX Shop Midden Nederland
Derks MX Racing

De drie leidende combinaties binnen dertien punten voor ONK Zijspancross Oss

De strijd in de Dutch Sidecar Masters gaat op zondag 23 juni verder op het circuit de Witte Ruysheuvel in Oss. De leidende drie combinaties staan binnen dertien punten en zullen er alles aan doen om de punten van elkaar af te pakken.

De drie leidende combinaties binnen dertien punten voor ONK Zijspancross Oss

Daniel Willemsen staat aan de leiding maar op dit moment is nog niet duidelijk met welke bakkenist hij aan de start komt. Willemsen brak voor de wedstrijd in Halle met Luc Rostingt en is vanaf dat moment zoekende naar de juiste bakkenist. Voor aanvang van de wedstrijd in Oss staat hij vijf punten voor op Bax/Stupelis, die aan een sterk seizoen bezig zijn en momenteel ook het wereldkampioenschap aanvoeren!

Hermans/Musset staan op een derde plaats en kijken tegen een achterstand aan van dertien punten op Willemsen. Hermans is de man in vorm want naast het feit dat hij de vorige wedstrijd van de Dutch Sidecar Masters in Halle wist te winnen, won hij onlangs ook beide manches van de Grand Prix van Estland.

Een combinatie die zich in Oss zeker met het gevecht om de ereplaatsen kan bemoeien is die van Dierckens/Bax. Zij wisten dit jaar al twee keer eerder op het Grand Prix podium te staan en komen steeds beter in vorm nadat ze in de winter vanwege een knie operatie van Dierckens pas laat konden beginnen met trainen. Van Werven/Beunk staan vierde in de tussenstand en behoren tot de outsiders voor een plaats op het podium.

Naast de zijspannen komen ook de quads aan de start in Oss. Leider in het kampioenschap, Mike van Grinsven uit Heesch, rijdt een thuiswedstrijd in Oss. Van Grinsven is in bloedvorm en heeft tot op dit moment nog geen manche verloren. Joe Maessen volgt op een tweede plaats in het kampioenschap en doet er alles aan om het van Grinsven moeilijk te maken. Achter dit tweetal bezet Ricardo Phoelich de derde plaats.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.motorcluboss.nl en www.knmv.nl

 


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Peter van de Laar
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen
Motor2000
JVL MX Parts
GT Team
VdLaarRacing