Paardekam Suspension
Pro Carbon
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
Hogetex
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Bull SP
Honda
Derks MX Racing
EK Motors
MX Shop Midden Nederland

15 en 16 juni clubwedstrijd en MON op msv SALZ

Aankomend weekend zal er een open clubwedstrijd en een MON wedstrijd bij ons worden verreden. Gezien het weer belooft het een super weekend te worden.

15 en 16 juni clubwedstrijd en MON op msv SALZ

Wil je graag nog trainen voor de MON wedstrijd van zondag 16 juni? Dan ben je tijdens de open clubwedstrijd van harte welkom!

Clubwedstrijd 15 juni 2019:
De inschrijving is van 8.30 uur en 9.30. Ben je geen lid en heb je dit jaar nog niet op onze baan gereden? -> Om het inschrijven zo snel mogelijk te laten verlopen raden we je aan je vooraf aan te melden, dit kan online op de volgende site: www.msv-salz.nl/aanmelden

Kosten voor leden € 15,- niet leden betalen € 20,-. Uiteraard kan je ook een lidmaatschap afsluiten in de kantine, de kosten hiervoor zijn € 90,-. Voor jeugdleden is een lidmaatschap € 45,-.

Op deze dag hebben we onder andere de volgende klasses aan het hek staan: 50cc, 65cc, 85cc. dames, recreanten, veteranen, MX2A, MX2B, MX1B, MX1A.

Vergeet je transponder en milieumat niet mee te nemen! Vlaggers worden geloot uit de inschrijvingen.

MON wedstrijd 16 Juni 2019:
Het inschrijven zal van 8:00 tot 8:45 uur zijn. Om 9 uur zullen we starten met de trainingen en de wedstrijden zullen rond 12 uur starten. Entree voor de toeschouwers is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom .

De bekers van Zaterdag worden gesponsord door Vakgarage Isselt (Fam Goemaat), de bekers van Zondag door Snap-on Toolcenter & Monair (Hans & Ron Beek).

Speciaal voor dit weekend is overnachten van vrijdag op zaterdag mogelijk vanaf 16:00 uur en van zaterdag op zondag vanaf 18:00 uur. De kosten hiervoor zijn €10,- per voertuig per nacht.


Resa Racing
TMV

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Motorcentrum Eibergen
GT Team
Smits Bike Suspension
JVL MX Parts
VdLaarRacing
Peter van de Laar
Motor2000