Paardekam Suspension
Pro Carbon
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2
DWS Decals
VHS Tuning

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Honda
Derks MX Racing
Bull SP
EK Motors
MX Shop Midden Nederland

Motorsportpark Gelderland Midden ontvangt Europese jeugd en dames voor finale ronde

Aankomend weekend (15 en 16 juni) wordt de finale van de selectiewedstrijden van het Europees Kampioenschap 65/85 Noord-West verreden op het circuit van Motorsportpark Gelderland Midden in Arnhem.

Motorsportpark Gelderland Midden ontvangt Europese jeugd en dames voor finale ronde

De beste jeugdcrossers uit het Noorden en Westen van Europa zullen op het zandcircuit gaan strijden voor een plaats in de finale, die zoals ieder jaar tijdens de Grand Prix van Tsjechie zal worden verreden.

In de 85cc klasse strijden er drie Laaglanders om de afdelingstitel. De Belg Sacha Coenen staat aan de leiding met een voorsprong van drie punten op Ivano van Erp en Cas Valk staat op negen punten van leider Coenen.

Ook in de 65cc klasse zijn de Laaglanders sterk vertegenwoordigd met Lotte van Drunen op een tweede plaats voor Gyan Doensen en Maxime Lucas staat vijfde. Naast deze drie hebben we nog vier Laaglanders in de top tien, te weten: 6 Dex Kooiker, 7 Ray van Gelder, 8 Dean Gregoire en Tyla van de Poel op 10. Jayson van Drunen staat elfde en moet in Arnhem proberen om nog een plaats goed te maken omdat de beste tien zich automatisch kwalificeren voor de finale in Loket.

Naast de 65 en 85 klasse wordt het Europees Kampioenschap dames beslist in Arnhem. Meervoudig wereldkampioene Steffi Laier staat aan de leiding maar achter haar zijn het de tweede Nederlandse dames, Shana van der Vlist en Lynn Valk, die de tweede en derde plaats bezetten. Het verschil met van der Vlist en Laier bedraagt 21 punten en Valk volgt op 36 punten van Laier.

Op zaterdag worden de trainingen en kwalificatieheats verreden en op zondag staan er voor alle drie de klassen twee manches op het programma. Voor meer informatie over de wedstrijd in Arnhem kunt u kijken op www.motorsportparkgelderlandmidden.nl


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
VdLaarRacing
JVL MX Parts
Peter van de Laar
Motor2000
Smits Bike Suspension
GT Team
Motorcentrum Eibergen