Paardekam Suspension
Pro Carbon
DWS Decals
VHS Tuning
Hogetex
Motorhuis de Doelen 2

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Derks MX Racing
EK Motors
Honda
MX Shop Midden Nederland
Bull SP
Max Bikes

Vanavond om 21.00uur live aan tafel bij MX Inside, Brian Bogers, Toine van Dijk en Herjan Brakke

Vanavond bij MX Inside onder andere Brian Bogers. Afgelopen weekend werd hij tweede in de tweede manche MXGP in Mantova en pakte het eerste MXGP podium voor Nederland. Na een lange revalidatie maakte hij het waar. Vanavond verteld hij zijn verhaal.

Vanavond om 21.00uur live aan tafel bij MX Inside, Brian Bogers, Toine van Dijk en Herjan Brakke

Herjan Brakke is na een actieve carriere als coureur aangetrokken als trainer van het Hutten Metaal Racing team. Zijn rijders kwamen ook aan de start in de MXGP van Mantova. We horen van hem hoe hij zijn rijders optimaal probeert voor te bereiden voor de wedstrijden. Met Toine nemen we uiteraard het laatste nieuws door.

Marc de Reuver zou aanschuiven, maar heeft zijn rol als co-host een weekje moeten uitstellen wegens een begrafenis. We wensen hem en zijn familie sterkte vandaag.


Waar te zien?
Fans kunnen dit programma elke week op dinsdag om 21.00uur gratis live volgen op de Facebook, en Youtube van Living for the Weekend.


Direct naar de YouTube uitzending:
Klik hier om direct naar de liveshow te gaan.

 


Aandacht voor Motorcross actualiteiten, initiatieven en evenementen:

MX Inside brengt wekelijks updates uit de Motorcrosswereld. Zo is er veel aandacht voor veiligheid en wist bijvoorbeeld een initiatief als 'De Strijd voor Motorcross' al veel achtergrond informatie te verspreiden via de show. Heb je zelf een initiatief, actualiteit, evenement of ander nieuwtje wat we niet mogen missen, meld het ons. E-mail.

MX Inside is elke week gratis live te volgen.


Over MX Inside:
‘Motocross Inside’ is een nieuwe gloednieuwe talkshow.  Oftewel een motorcross-praatprogramma waarin met bekende en onbekende tafelgasten alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws bespreken. De show word live uitgezonden om zo de fans zo goed mogelijk te kunnen betrekken in bij alle onderwerpen. Zo kunnen de fans live vragen stellen of beantwoorden én actief hun stem laten gelden in polls (meerkeuze-vragen) waarin wij om meningen vragen.

Ook te luisteren via de Podcast:
Geen tijd om te kijken, maar wel de mogelijkheid om te luisteren? De show is nadien meteen ook beschikbaar op onze spotify zodat hij in alle rust teruggeluisterd kan worden.


Like onze Facebook, volg onze Instagram of abonneer op ons Youtube kanaal en zorg dat je geen seconde mist!


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
Peter van de Laar
Motorcentrum Eibergen
Smits Bike Suspension
GT Team
VdLaarRacing
Motor2000
JVL MX Parts