Paardekam Suspension
Pro Carbon
VHS Tuning
DWS Decals
Motorhuis de Doelen 2
Hogetex

Advertenties

JvH Designs
Hydrowear
Ladessa
SKS Process Components
Max Bikes
EK Motors
MX Shop Midden Nederland
Honda
Bull SP
Derks MX Racing

Blijft Mike van Grinsven ongeslagen in de Dutch Quad Masters in Geldermalsen?

Na een pauze van vijf weken gaat de Dutch Quad Masters aankomende zondag verder op het circuit van Geldermalsen.

Blijft Mike van Grinsven ongeslagen in de Dutch Quad Masters in Geldermalsen?

Het wordt een dag vol met quad en zijspan spektakel want naast de inters rijden ook de quad en zijspan jeugd en het NK Quads en Zijspannen een wedstrijd voor de punten in Geldermalsen.

Tot op dit moment is Mike van Grinsven uit Heesch ongeslagen in het kampioenschap. Op zijn CRQF Quad wist hij alle vier de wedstrijden te winnen en heeft een voorsprong van 49 punten op Joe Maessen. De rijder uit Ijsselsteyn liep in de eerste manche een nulscore op maar scoorde in de rest van de manches allemaal tweede plaatsen en probeert van Grinsven zo goed als hij kan partij te geven.

12 punten achter Maessen staat Ricardo Phoelich op een derde plaats. De kampioen van 2017 stond al in twee van de vier wedstrijden op het podium en zal ook in Geldermalsen een gooi doen naar het podium.

Van de plaatsen vier t/m negen staat alles dicht bij elkaar. Koen Jansen staat vierde voor Jan Vlaeymans. Laatstgenoemde mocht bij de laatste wedstrijd in het Belgische Lommel plaats nemen op het podium. Het verschil tussen vierde man Jansen en negende man Nick van Hout bedraagt slechts 18 punten waardoor er dus nog van alles kan gebeuren.

De weersvoorspellingen zien er goed uit voor aanstaande zondag, wat betekent dat de baan hard zal zijn en de zijspannen en quads voor mooie driftacties kunnen zorgen. Het starthek zal voor de eerste keer vallen om 11:00 uur met het NK Junior Quads. De eerste manche van het ONK Quad Masters gaat van start om 13:35 uur.

Het circuit van Geldermalsen is gelegen aan de Meersteeg 13 te Geldermalsen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.mcc-geldermalsen.nl


TMV
Resa Racing

Reacties

Advertenties

MX Boost
Mellendijk MotorParts
Gebben Motoren
VdLaarRacing
GT Team
Smits Bike Suspension
Motorcentrum Eibergen
JVL MX Parts
Peter van de Laar
Motor2000